Ben de onun öptüklerinden im malesef kanka4 k mı yediYoo o adam basbaya sahtekar kardeş.hayati yalan hayatı dumen onun.ben tanıdık arkadaşları uyarmistim hep para falan vermeyin demistim
Ben de onun öptüklerinden im malesef kanka4 k mı yediYoo o adam basbaya sahtekar kardeş.hayati yalan hayatı dumen onun.ben tanıdık arkadaşları uyarmistim hep para falan vermeyin demistim
seni tanıyorum dost, siteden para çekicem dedi 100 tl istedi100 değil 300 de olsa kimseyi rencide etmem ben olsam gonderiyorsan gelmeyeceğini de göz önüne almalısın
byswigger 1 sully 2 bu forumdaki en dolandırıcı 2 karaktersiz.Yoo o adam basbaya sahtekar kardeş.hayati yalan hayatı dumen onun.ben tanıdık arkadaşları uyarmistim hep para falan vermeyin demistim
sorma abi herkes sen ben gibi değilWay be tokatladin he ümit 🥺
Kardeş 100 200 tamamda 4k nedırBen de onun öptüklerinden im malesef kanka4 k mı yedi
Yer kardeş o adam ve ferdi aynı 2sininde hayatları yalan çekim yapıp aticam bana 300 ver der ama ortada yapılan çekim falan yoktur.o sully bigun yolda kalır bigun hastahanede kalır bigun kaza yapar her türlü bahane ile para isterBen de onun öptüklerinden im malesef kanka4 k mı yedi
Bağış yapmış awKardeş 100 200 tamamda 4k nedır
Kanka 1000 verdim rol yap bini senin dedim 5.5 k yaptı 4 k kendi aldı bana sadaka 1 k attımKardeş 100 200 tamamda 4k nedır
Ferdikadıoğlu tam kolpaciYer kardeş o adam ve ferdi aynı 2sininde hayatları yalan çekim yapıp aticam bana 300 ver der ama ortada yapılan çekim falan yoktur.o sully bigun yolda kalır bigun hastahanede kalır bigun kaza yapar her türlü bahane ile para ister
Kanka bana dogalgaz faturası attı 3 aydır ödeyemiyormus kapandı dedi bende kazanç sağla hallederiz dedim adam tam hırsız çıktıYer kardeş o adam ve ferdi aynı 2sininde hayatları yalan çekim yapıp aticam bana 300 ver der ama ortada yapılan çekim falan yoktur.o sully bigun yolda kalır bigun hastahanede kalır bigun kaza yapar her türlü bahane ile para ister
O fatura onunda deildir 😁Kanka bana dogalgaz faturası attı 3 aydır ödeyemiyormus kapandı dedi bende kazanç sağla hallederiz dedim adam tam hırsız çıktı
Kardes kumarın içinde isen herkes den beklemelisin 3 5 kişi dışında BySwigger bana yamuk yapmadı şu an ddbenim sadece size nacizene uyarımdır, @BySwigger bu adama dikkat edin.
Kanka benim de 1.5 aydır turkcell hattım kapalı dd normal şeyler bunlarKanka bana dogalgaz faturası attı 3 aydır ödeyemiyormus kapandı dedi bende kazanç sağla hallederiz dedim adam tam hırsız çıktı
şimdi yapmaması hiçbir zaman yapmıycağı anlamına gelmiyor kardeşim,Kardes kumarın içinde isen herkes den beklemelisin 3 5 kişi dışında BySwigger bana yamuk yapmadı şu an dd
Bilmiyorum doğrudur başkasınındır herşey beklenirO fatura onunda deildir 😁
Olm 3 gol olmuş la ne wonn yaziyon 😁 kimbilir ne zaman gol oldu kimse takip etmemiswonnnnnnnn
sen kupon gelmiş diince ben öle dedim görmedimkiÖlüm 3 gol olmuş la ne wonn yaziyon 😁 kimbilir ne zaman gol oldu kimse takip etmemis
Cokdan gelmiş yeni gol olmamiski devre bitmiş adam 1.5 demiş 2.5 olmuş 😁sen kupon gelmiş diince ben öle dedim görmedimki
Bol şanslar reis kazanman dileğiyleBol şans, şans olsun.
KatılıyorumTg grubu dalgasina ban yediler ama Sully dolandirici degildir ya yanlisiniz var