- 16,888
- 4,465
- 113
Mackolikte 1.26 canliDepin oranı yüksek ama niye 1.65
Mackolikte 1.26 canliDepin oranı yüksek ama niye 1.65
Depin oranı yüksek ama niye 1.65
1 gelsinde 2yi oylama yaparız 😂Bu tür maçlarda ev ölesiye yatmaya çalışır 30 civarı açılır maç bence. 30' a kadar 1 gelirse 2 düşünürüz.
Bakalım ilk gol gelsin heleBu tür maçlarda ev ölesiye yatmaya çalışır 30 civarı açılır maç bence. 30' a kadar 1 gelirse 2 düşünürüz.
Hakan sen rolling acmayarak iyi yapiyon he. Sen benim az roll açan versiyonumsun ben senin 5 katı açıyorum hep hüsran sen açıyon sen de hüsran en azından para cepte kalıyor boğazına filan ye öğrenci adamsın 😁😁😁Normalde liderle sonuncu oynarsa o maçta şike döner bakalım ne olacak
Bol şans dostDün olanlar hatırlar belki, maksat eğlence koşullu. İlk maç benden, kalan ortaklaşa.
10 kişiye 1'er K.
İlk maç;
Ev de atabilir
Sen bu aralar çok şanssızsin ilk adımda yatıyorHakan sen rolling acmayarak iyi yapiyon he. Sen benim az roll açan versiyonumsun ben senin 5 katı açıyorum hep hüsran sen açıyon sen de hüsran en azından para cepte kalıyor boğazına filan ye öğrenci adamsın 😁😁😁
Sorma valla. Bazen de son adım da yatıyor ortası yok yani 🫣Sen bu aralar çok şanssızsin ilk adımda yatıyor
Benim bu gün padişah son kuponda gitti yoksa vurduyduk 6 kâğıtSorma valla. Bazen de son adım da yatıyor ortası yok yani 🫣