- 1,223
- 837
- 113
Bı kere istedim adam bana tazminat verince kendimi enayi gibi hissediyorum diyor patron
2008 olsaydı 4600 den yararlanirdin. Gün dolmasını beklerdin. Eğer çalışma saatleri filan yasal değilse avukata git tazminatli çıkış yap.Giriş 2007 bnm bizim Türkiyede yasalar saçma devlet hep işverenden yana
Yasal herşey psikolojik baskı var mahkeme çok uzun sürüyor2008 olsaydı 4600 den yararlanirdin. Gün dolmasını beklerdin. Eğer çalışma saatleri filan yasal değilse avukata git tazminatli çıkış yap.
Needesin benim avukat var istanbulsaSelamün aleyküm aynı işyerinde 10 sene oldu giriş 2007 prim 4000 tazminat alabilir miyim arkadaşlar bazıları aynı işyerinde 10 sene olunca alabiliyor diyolar ssk ariyom yok öyle bişey diyolar tanıdığınız avukat varmı öğrenebilsem
AnkaraNeedesin benim avukat var istanbulsa
Maalesef burdavolsan cözebilirlerdiAnkara
Eyvallah sağolasın yinedeMaalesef burdavolsan cözebilirlerdi
Asgari ücret üstü calisiyormşey duymuştum 10yıl asgari ücretle çalıştıramaz falan diyolardı maaşın 10yılda 60 70kya evrilmediyse ordan dene şansını
ne kadar üstü işte dediğim miktarlar olması gerekirdi en azındanAsgari ücret üstü calisiyorm
43 binne kadar üstü işte dediğim miktarlar olması gerekirdi en azından
avukata maaşımı yükseltmiyolar tarzı anlat iş yerine de aynı şekil yükseltelim artık tarzı konuş43 bin
Kendine kufrettir o zaman 🤣Yasal herşey psikolojik baskı var mahkeme çok uzun sürüyor
Alamıyorsun 1999-2008 25 yıl 4500Selamün aleyküm aynı işyerinde 10 sene oldu giriş 2007 prim 4000 tazminat alabilir miyim arkadaşlar bazıları aynı işyerinde 10 sene olunca alabiliyor diyolar ssk ariyom yok öyle bişey diyolar tanıdığınız avukat varmı öğrenebilsem
Usulsuz bişeyler yok mu firmada?Selamün aleyküm aynı işyerinde 10 sene oldu giriş 2007 prim 4000 tazminat alabilir miyim arkadaşlar bazıları aynı işyerinde 10 sene olunca alabiliyor diyolar ssk ariyom yok öyle bişey diyolar tanıdığınız avukat varmı öğrenebilsem
Dost, işe girerken hosgeldin bonusu almismiydin?Selamün aleyküm aynı işyerinde 10 sene oldu giriş 2007 prim 4000 tazminat alabilir miyim arkadaşlar bazıları aynı işyerinde 10 sene olunca alabiliyor diyolar ssk ariyom yok öyle bişey diyolar tanıdığınız avukat varmı öğrenebilsem