Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Selamun Aleyküm Burnum Tıkalı

kertis123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,401
581
113
Hayırlı geceler arkadaşlar yargılamayın goygoyada vurmayın lütfen bu ilk bahar yaz geldiğinden beri burnum tıkalı doğru dürüst rahat nefes alamıyorum gece acayip derecede rahatsız oluyorum uyku uyuyamaz oldum ilkbaharda yazda böyle oluyor genelde sizin kullandığınız önerebileceğiniz bir sprey veya bir yöntem varmı daha önce kullanmış olan kişiler cevap verirse sevinirim tekrardan hayırlı geceler 🙏
Valla şimdi bende öyleyim amk alerjik rinit var oluyorum ağızdan alioz

emraherden

🅰🅽🅺🅰🆁🅰🅶🆄🅲🆄 🇺🇦 🇺🇦🇺🇦 ①⑨①⓪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,022
482
83
Bende şu 1000 mesajı buraya yazarak tamamlayım bari 😁

jogabonita87

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20
6
3
Kardeşim bahar gelince oluyorsa o zaman sende alerjik rinit var demektir. Bunun için risonel sprey ve fixdual hap kullanırsan rahat edersin. Sakın gidipte otriven gibi burnunu açıcı spreyler kullanma. Yada kullanıyorsan bile en fazla 5 gün. Yoksa onlar bagımlılık yapıyor ve o olmadan nefes alamıyormuşsun gibi sürekli onlardan kullanma ihtiyacı duyuyorsun

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Benim burun 7/24 - 365 gün tıkalı. Ağzımı bantlasan ölürüm heralde nefessizlikten. Baharları daha fazla ama. Çok fazla da sümük üretiyor burnum. Doktora gittim daha önce ameliyat geçici çözüm olur büyük olasılıkla tekrar eder dedi bana. İstiyorsan breathe right falan kullanabilirsin bir süreliğine. Yine aynı şekilde, Tuzlu su ile temizleme öneriyorlar ara ara gün içerisinde. Düzenli ve uzun süre kullanmamak kaydıyla burun spreyi kullanabilirsin.

wildsoul93

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,221
700
113
bahar alerjisi,polenlereden çekiyorsun

günde 1 tane blaxten hap

günde 1 kere 2 buruna dalman burun spreyi sık hiç birşeyin kalmaz

redcardoff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
392
237
43
Benimde dilimin altinda kuruma olmaya basladi. İnternetten arastirdim 10 tane hastalik cikti. Google gore benim yarin defnedilmem lazım.
o yuzden burada sağlık olaylarına cevap aranmaz mesela senin duruma yol açacak en basit durum az su içiyorsundur, en kötü durumu telafuz etmiyorum,, orta halli durumda sjögren hastalığı olabilir şimdi git googlea sjögren yaz ve anksiyetini azdır :)