- 8,498
- 3,679
- 113
sevinince geri alıyorlar hep
Kara derken bu @KaRaa mı 🤔bugün seçip ödül yolladığım 2 kişi de roll açmadı kara listeye eklendi yine aynısı olmasın dostlar
sittir looKara derken bu @KaRaa mı 🤔
neyse senin yerine ben onların mkisim verip rencide etmeyi sevmiyorum 300 lira için kimseyi linçlettirmeye gerek yok ben de şimdi dağıtım yapacam hedefe ulaşırsak ama ay sonuna 25k ödemem var yani bizim paraya ihtiyacımız yok mu sanki
Dost ben çizgi film izlemeye gidiyom şansın bol olsun 🙌🏻 televizyonu satim bari para bittiisim verip rencide etmeyi sevmiyorum 300 lira için kimseyi linçlettirmeye gerek yok ben de şimdi dağıtım yapacam hedefe ulaşırsak ama ay sonuna 25k ödemem var yani bizim paraya ihtiyacımız yok mu sanki
Kimse kimsenin ne yaşadığını bilmiyor işte dost olay bundan ibaret bu oyunu oynayan adamın mutlu olma süresi kazandığı kupondan sonraki oynadığı kupona kadardır.isim verip rencide etmeyi sevmiyorum 300 lira için kimseyi linçlettirmeye gerek yok ben de şimdi dağıtım yapacam hedefe ulaşırsak ama ay sonuna 25k ödemem var yani bizim paraya ihtiyacımız yok mu sanki
çok biliyon hammınaKimse kimsenin ne yaşadığını bilmiyor işte dost olay bundan ibaret bu oyunu oynayan adamın mutlu olma süresi kazandığı kupondan sonraki oynadığı kupona kadardır.
Mesela sen dert yok tasa yok hayat sana güzel kıskanıyorumçok biliyon hammına![]()
ah ah dertlerimizi içimize atyoruz kanka dışa yanstmıyoruz oysa. çok derdimiz varda umursamıyorum artıkMesela sen dert yok tasa yok hayat sana güzel kıskanıyorum
Ula 2 makara yapak dedik çiğerimizi söktün ben bi köşede duygusal bi arabesk açıp ağlayım azah ah dertlerimizi içimize atyoruz kanka dışa yanstmıyoruz oysa. çok derdimiz varda umursamıyorum artık
Ula 2 makara yapak dedik çiğerimizi söktün ben bi köşede duygusal bi arabesk açıp ağlayım az