- 16,647
- 11,806
- 113
@selamsizsabahsiz 🧿🧿 bunlar işe yarıyor 😂🙏
@Leoisa18 asıl bu işe yarıyor ne anlatıyorsun be abi 😍@selamsizsabahsiz 🧿🧿 bunlar işe yarıyor 😂🙏
Hypber yok burda ama puahabana liste/
@JoeQuanqa
@KaRaa
onlar da takipledi listesi/
@halil889*
@Leoisa18
gönlümden kopan/
@The Magician
@qguzh4nn0
herkese eşit miktar ödül gönderilecek ben roll yapmam diyen şimdiden söylesin 2 kişi dedim 6 kişi seçtim kimse kavga da çıkarmasın rica ediyorum
dışardaym dostum ben yapamam 1 saate anca sen bilirsin.ana liste/
@JoeQuanqa
@KaRaa
@halil889*
@Leoisa18
gönlümden kopan/
@The Magician
@qguzh4nn0
herkese eşit miktar ödül gönderilecek ben roll yapmam diyen şimdiden söylesin 2 kişi dedim 6 kişi seçtim kimse kavga da çıkarmasın rica ediyorum
Adam ya adamana liste/
@JoeQuanqa
@KaRaa
@halil889*
@Leoisa18
gönlümden kopan/
@The Magician
@qguzh4nn0
Yaparız dostana liste/
@JoeQuanqa
@KaRaa
@halil889*
@Leoisa18
gönlümden kopan/
@The Magician
@qguzh4nn0
etiketlediklerim özelden paratim ya da iban atsınana liste/
@JoeQuanqa
@KaRaa
@halil889*
@Leoisa18
gönlümden kopan/
@The Magician
@qguzh4nn0
Bence forumda kara liste konusuda olmalıroll açmayanlar kara listeye alıncaktır
Kesene bereket can 🧿etiketlediklerim özelden paratim ya da iban atsın
Dostum takip etmedim ödül kazanabiliyor muyum 😂😂 tebrikler bu arada🥳roll açmayanlar kara listeye alıncaktır
İnşallah ciddiye almıyondur dost eğlenceme bakıyorum yeminle. Ciddiye falan alırsınız dilenci bellersiniz 😂etiketlediklerim özelden paratim ya da iban atsın