Eyvallah kardeşim sendeBaş tacisin kardeşim
Ben tepki vermedim iban at sana da 250 paylaşalım dost şansını dene bekliyorum ♥Neyse tepki yok bol şans senin konulara verdiğin tepki neden onu anlmadım yazdığımda varmı yanlış bişey
4 geldi mi lane biçim maç lan bu halısaha maçı gibi gidip gelip gol atıyolar
Sen kupona bak 😂😂ne biçim maç lan bu halısaha maçı gibi gidip gelip gol atıyolar
Hahah 😂😂ne biçim maç lan bu halısaha maçı gibi gidip gelip gol atıyolar
Eyvallah reis tepkili falan değilim yanlış var dedim sadeceBen tepki vermedim iban at sana da 250 paylaşalım dost şansını dene bekliyorum ♥
Wonnbakiye 2k üstüne çıkarsa 2 dosta meşaleyi devrederiz bol şans
ödül için @Mülayim6060 dosta teşekkürler ödüle 150 ben ekledim dostlar bana fazla göndermedi şey olmasın
adım 1.
Adam haklı tepki gösterdi ödülünü aldı helal sanaEyvallah reis tepkili falan değilim yanlış var dedim sadece
Ya herşeyi yanlış yanlış demeyin @Mülayim6060 gelse dese 2500 cihana atıyorum roll açacak diye kim ne diyebilir adam saldı muroya Muro da seçti işte illa dışarda kalan olacak bak Hakan da kaldı ne yapalım şimdi )Eyvallah reis tepkili falan değilim yanlış var dedim sadece
Rastgeleadım 2
babam akarken doldur aptal olma oğlum derdi bu kupon babama gelsin aslan babam ❤
Ulan hakan yemin ederim yarım topuklu teyzeler gibisin elinde örgü sadece ortalığı karıştırAdam haklı tepki gösterdi ödülünü aldı helal sana
Burası daha güzelyav kavga etmek için niye burayı seçtiniz 🤣