- 5,841
- 3,817
- 113
kafamda başka bir şey var vbet dostu bekliyoruzİlk yarı bı gol daha gelir aynı maçta sanki
kafamda başka bir şey var vbet dostu bekliyoruzİlk yarı bı gol daha gelir aynı maçta sanki
Reis ciddimisin anlamadım ama açık ol az ben biraz takıntılıyım vicdan azabı cekerimçoluk çocuğa dövdürdün beni
Sendeyiz dost ben fikir sundum 🙏kafamda başka bir şey var vbet dostu bekliyoruz
hatırlamıyorum ya vallahi özel oran konusunda bi ara üzerime geldiler sen de arka çıktın diye hatırlıyorum önemli bir şey değil takılıyorumReis ciddimisin anlamadım ama açık ol az ben biraz takıntılıyım vicdan azabı cekerim
Aman reis hakkını helal et kusura bakma sıkıntı yok kalp kırıklığı olmasın gerisi muhim değilhatırlamıyorum ya vallahi özel oran konusunda bi ara üzerime geldiler sen de arka çıktın diye hatırlıyorum önemli bir şey değil takılıyorum
Güncellemedir yine nolcak başkagol olalı 6 dakika oldu vbet napıyonuz agam neyi bekliyoruz alooo
Kupon gelsin de 🙏🙏bizim ikili burada bu arada kaçmayın golcüyle oğuzhan
bakiye grlmiyo ki 2. adım gelsinGelsin 2
Vardır bundada bı hayır acele etme 🙏gol olalı 6 dakika oldu vbet napıyonuz agam neyi bekliyoruz alooo
belki de allah korudu görücez hala bakiyeyi bekliyorumVardır bundada bı hayır acele etme 🙏