- 5,836
- 3,814
- 113
ben uyuyorum adım gelirse şahgeç dosta atarım 3500 o kendine 1000 alır 5 dosta 500 roll bakiuyesi atar o üstlenmezse de bakadız uyunazsam burda olursam da ben dağıtırım
O gol GELECEK 🔥👌İlk yarı atın bir tane hadi beee gacılarrr
Tamam hocam ben sabahciyim yeter ki gelsin🙏🤗ben uyuyorum adım gelirse şahgeç dosta atarım 3500 o kendine 1000 alır 5 dosta 500 roll bakiuyesi atar o üstlenmezse de bakadız uyunazsam burda olursam da ben dağıtırım
Ilk yari 0 0 2. Yari 2 gol en basta dedik dost yat uyu sahgec hallederben uyuyorum adım gelirse şahgeç dosta atarım 3500 o kendine 1000 alır 5 dosta 500 roll bakiuyesi atar o üstlenmezse de bakadız uyunazsam burda olursam da ben dağıtırım
Maç sonu geçecek diyalog: Kızım kafam güzeldi diyorum niye inanmıyorsun 😂allah nelanı versin ev
Aynen dostumGoller ıkıncı yarıya mı kaldı
Gelsınde o kısıl kolay bunlar eşşek cıktıben uyuyorum adım gelirse şahgeç dosta atarım 3500 o kendine 1000 alır 5 dosta 500 roll bakiuyesi atar o üstlenmezse de bakadız uyunazsam burda olursam da ben dağıtırım
Var bı haller bu maçta Dostum sonu iyi olacak umarımGelsınde o kısıl kolay bunlar eşşek cıktı
Başlarda karşı karşıya kalıyordu karı arkadan indirse kırmızı kart olacaktı,belki ikinci yarı açılırlar dostben uyuyorum adım gelirse şahgeç dosta atarım 3500 o kendine 1000 alır 5 dosta 500 roll bakiuyesi atar o üstlenmezse de bakadız uyunazsam burda olursam da ben dağıtırım