- 14,436
- 12,116
- 113
Kankam sinirlenme tansiyonun çıkacakTamam kardeşim sensin sen idda ustasisin kimsenin aklına gelmezdi Bayern maçına 2.5 üst oynamak helal olsun
Kankam sinirlenme tansiyonun çıkacakTamam kardeşim sensin sen idda ustasisin kimsenin aklına gelmezdi Bayern maçına 2.5 üst oynamak helal olsun
Ya ne zaman görsem birilerine maç öneriyor herif yatınca ortalıkdan kayboluyor Bayern maçına üst demiste onun lafını sokuyor gelde sinirlenmeKankam sinirlenme tansiyonun çıkacak
Yav kankam sanki sen bilecektin Bayern münihi adam bilmiş sonuçta kıskanmaYa ne zaman görsem birilerine maç öneriyor herif yatınca ortalıkdan kayboluyor Bayern maçına üst demiste onun lafını sokuyor gelde sinirlenme
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi helal olsun kanka ne diyimYav kankam sanki sen bilecektin Bayern münihi adam bilmiş sonuçta kıskanma
Önüne gelen totemci oldu , bu iki arkadasida ( @sinansrml63 @Muroo1988 ) kusturdunuz ya boyunuz devrilsin hemiBol sanslarin oksun kral @bedof34
Babacığım adamın üstüne ne yükleniyorsunuz sonuç olarak 2.ci adım oynanilan tutmadı adamin dediği tuttu bunu söylüyor bir de dövün isterseniz nedir buKırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi helal olsun kanka ne diyim
Geçmiş olsun kral çok büyük sayısal ver3 kişi kripto roll bakiyesi veririz bol şans
adım 1
Hayatımda hiç 1.50 oran tutturamadimTamam kardeşim sensin sen idda ustasisin kimsenin aklına gelmezdi Bayern maçına 2.5 üst oynamak helal olsun
Hemen tutturalımHayatımda hiç 1.50 oran tutturamadim
Özel oran mı açtın dost. Max kaç basabiliyoruzHemen tutturalım
arif efendi yağmur yağdırır 👉25 oran
arif efendi yağmur yardıramaz 👉1.50 oran tutturdum işte bak 😁🤣🤣
Bol şanslar3 kişi kripto roll bakiyesi veririz bol şans
adım 1