- 5,055
- 2,148
- 113
Sıkıntı yok reis ama bizide araya sıkıştırsan hani ağırlık yapmayız durumlar kritik 😭10 sayfa teker teker baktım dost bak itiraz eden yok ❤🙏
Sıkıntı yok reis ama bizide araya sıkıştırsan hani ağırlık yapmayız durumlar kritik 😭10 sayfa teker teker baktım dost bak itiraz eden yok ❤🙏
Sıkıntı yok abi daima burdayiz dostlar kazansın 😍2 saat önce ödül alanlar tabiki de kazanamazdı isam karam biliyosunuz seviyorum sizi ❤
Ben itiraz ediyorum en çok ben takip ediyom başkasına çıkarıyon ödülü hep10 sayfa teker teker baktım dost bak itiraz eden yok ❤🙏
Buna bi bak @selamsizsabahsizŞiddetle iy 1.5 diyorum sidddetle
senin canın sağolsun no problem kardo kazan yeterki siteler kazanmasın2 saat önce ödül alanlar tabiki de kazanamazdı isam karam biliyosunuz seviyorum sizi ❤
yok yok isam yeter yatıcam artık buradan aşağısı yattı balık yan gider kurtsrmışken kaçalımŞiddetle iy 1.5 diyorum sidddetle
Güzel geceler senin olsun dostum saolasınyok yok isam yeter yatıcam artık buradan aşağısı yattı balık yan gider kurtsrmışken kaçalım
Kara listedesinsenin canın sağolsun no problem kardo kazan yeterki siteler kazanmasın
En mantıklısı olur kazançtan olmadan kaçmak en mantıklısı 👍yok yok isam yeter yatıcam artık buradan aşağısı yattı balık yan gider kurtsrmışken kaçalım
Tamam abi oynamada ama yatmada daha takikiyoz işte ne güzel yada çerezlik at yeni bir konuda sohbet muhabbet olsun sonra yatarızyok yok isam yeter yatıcam artık buradan aşağısı yattı balık yan gider kurtsrmışken kaçalım
Hani biz reis
@doghan197 dost uyumuş sanırım konu başında belirttiğim gibi 2 kişiye roll bakiyesi ödülü gönderilmiştir burası won yeşil 🍀✅ @Daimon @Shellac
Kesenee bereket abimm 😍@doghan197 dost uyumuş sanırım konu başında belirttiğim gibi 2 kişiye roll bakiyesi ödülü gönderilmiştir burası won yeşil 🍀✅ @Daimon
Dost maçı izlerken uyuya kalmışız dm kapalı sanırım senin zaten ki@doghan197 dost uyumuş sanırım konu başında belirttiğim gibi 2 kişiye roll bakiyesi ödülü gönderilmiştir burası won yeşil 🍀✅ @Daimon @Shellac