Cikmadik candan umit kesilmez.bi umut bkliycez.blki olurGeçmiş olsun sıkma canını bunlara degmez
valla bizim delik büyüyor giren. Bize mayami her sayıyı bıze sokuyor sankı21 delik git gide buyuyo
Bence miami 2 30 orandan üçüncü periyotu da kazanacak oran şikesi var3. Çeyrek Indiana en az 2 fark atar 1.87 veriyor bak bu olur artık Indiana farkı eritecek de ne kadar eriyebilir maximum 12 13
Aleykum selam yapıştırKüllerimizden doğduk selamın aleykum Ekli dosyayı görüntüle 66364
Farkın erimesi lazım artık her periyotu sürpriz takım alacak değil ya ilk 2 periyot onlar son iki periyot da onlar fark bence 8-13 arasında biterBence miami 2 30 orandan üçüncü periyotu da kazanacak oran şikesi var
3 per miami 4.per indiana galip gelir yanlış biliyon sen bu işiFarkın erimesi lazım artık her periyotu sürpriz takım alacak değil ya ilk 2 periyot onlar son iki periyot da onlar fark bence 8-13 arasında biter
Vaaaay hayırlı traslarKüllerimizden doğduk selamın aleykum Ekli dosyayı görüntüle 66364
5 tl freebet aldım maksimum 5 katını çekebilirsiniz diyorlar freebetinAleykum selam yapıştır
O sitede min çekim 50 TL çek gitsin5 tl freebet aldım maksimum 5 katını çekebilirsiniz diyorlar freebetinpromosyon kurallarında da minimum 100 tl çekebilirsiniz diyor. Bug'da kaldım