vermezler dost yasakHadiya bulamayiz dimi
vermezler dost yasakHadiya bulamayiz dimi
Hadiya bu kotu olduvermezler dost yasak
Birinin ism8ni soylediler ben bi bahane bulup sorduydumvermezler dost yasak
Gece rüyanda otobüsümü devirdin,,sarışın yolcunun numarasını alacaksın dimiMerhaba arkadaslar sehirler arasi bir otobusde yolcularin isim ve iletisimlerine ulsilabilinir mi
dene şansını ama vermez ler habern olsunBirinin ism8ni soylediler ben bi bahane bulup sorduydum
YasakMerhaba arkadaslar sehirler arasi bir otobusde yolcularin isim ve iletisimlerine ulsilabilinir mi
alacagın kısının numarasını nerden aldıgını öğrenirse osurturlar haberın olsun. önce firma sonra numarayı aldıgın kişi sırasıyla zort zort 🤣Birinin ism8ni soylediler ben bi bahane bulup sorduydum
Denicemdene şansını ama vermez ler habern olsun
Birinin ismini verdiler simdilik ism8ne ulassam oda yeter gerisini bende hallederimalacagın kısının numarasını nerden aldıgını öğrenirse osurturlar haberın olsun. önce firma sonra numarayı aldıgın kişi sırasıyla zort zort 🤣
sen bilirsin dost bol şansBirinin ismini verdiler simdilik ism8ne ulassam oda yeter gerisini bende hallederim![]()
Aga aynı otobüste mi seyahat ettiniz bilmiyorum da, eğer öyleyse, fakat kız ile herhangi bir göz kontağı ya da bir sohbet kurmadıysan yani herhangi bir etkileşime girmediysen, yani kızın senin varlığından haberi yoksa, merhaba biz seninle aynı otobüste seyahat etmiştik, seni buldum ekledim diye damdan düşer şekilde bulup yazarsan bu şekil kadınlar tarafından oldukça ters teper, hatta belki evlidir ya da sevgilisi vardır ne bileyim sakıncalı işler. Yine de karar senin. Gazan mübarek olsun dostum.Hadiya bulamayiz dimi
Yok sohbet ettik ama utandim numarasini istemeyeAga aynı otobüste mi seyahat ettiniz bilmiyorum da, eğer öyleyse, fakat kız ile herhangi bir göz kontağı ya da bir sohbet kurmadıysan yani herhangi bir etkileşime girmediysen, yani kızın senin varlığından haberi yoksa, merhaba biz seninle aynı otobüste seyahat etmiştik, seni buldum ekledim diye damdan düşer şekilde bulup yazarsan bu şekil kadınlar tarafından oldukça ters teper, hatta belki evlidir ya da sevgilisi vardır ne bileyim sakıncalı işler. Yine de karar senin. Gazan mübarek olsun dostum.
Hee iyi o zaman, ama işi orda bitirmen gerekiyordu. Yazık olmuş. Muhtemelen sohbet iyi aktıysa o da numarasını istemeni beklemiştir. Bu işlerde biraz daha atik olmak gerek. Sonra tren kaçıyorYok sohbet ettik ama utandim numarasini istemeye
Yav ben cekingen biriyimHee iyi o zaman, ama işi orda bitirmen gerekiyordu. Yazık olmuş. Muhtemelen sohbet iyi aktıysa o da numarasını istemeni beklemiştir. Bu işlerde biraz daha atik olmak gerek. Sonra tren kaçıyor![]()
Ohoo ne kızlar kaçırdık oyle Bi sonraki mola da konuscam, bi sonraki mola Bi sonraki mola derken kız indi gitti , yolda bu kadar bakissak umursamam ama böyle sehirlerarasi olunca insan etkileniyor sonra pişman oluyor konuşmayınca😉 ama yasak o iş zor , ben Bi ara swarm dan o şekilde bulmuştum baya Bi uğraştım tabi şansa chekin yapmıştı daha da doğrusu yanında kız yapmış ondan arkadaşları falan derken instasini bile buldum kiz acayip şaşırmıştıYav ben cekingen biriyim
Instasini isticekdim tam giderken ama utandim oda bekledi gibi geldi oyuzden ariyorum
Haklisin orada istemem gerekiyordu
Taktik versene dmdenOhoo ne kızlar kaçırdık oyle Bi sonraki mola da konuscam, bi sonraki mola Bi sonraki mola derken kız indi gitti , yolda bu kadar bakissak umursamam ama böyle sehirlerarasi olunca insan etkileniyor sonra pişman oluyor konuşmayınca😉 ama yasak o iş zor , ben Bi ara swarm dan o şekilde bulmuştum baya Bi uğraştım tabi şansa chekin yapmıştı daha da doğrusu yanında kız yapmış ondan arkadaşları falan derken instasini bile buldum kiz acayip şaşırmıştı
bıseyler atesle muavıne soyler nıye soylemısınMerhaba arkadaslar sehirler arasi bir otobusde yolcularin isim ve iletisimlerine ulsilabilinir mi
Bro artık swarm kullanan çok kişi yok ama sansina deniyeceksin yolculuk ederken geçtiğiniz önemli yerler varsa foto atmış olabilir o konumları insta dan arattır, kızın da simasini az çok hatirliyorsan ve şansına paylaşım yapmışsa denk gelir , bindiği şehirdeki önemli yerlerin konumunu arattır ve indiği sehirinde, şansa artık tek tek bakicanTaktik versene dmden
Dost eline telefon bile almadi sanirsin telefonu yokBro artık swarm kullanan çok kişi yok ama sansina deniyeceksin yolculuk ederken geçtiğiniz önemli yerler varsa foto atmış olabilir o konumları insta dan arattır, kızın da simasini az çok hatirliyorsan ve şansına paylaşım yapmışsa denk gelir , bindiği şehirdeki önemli yerlerin konumunu arattır ve indiği sehirinde, şansa artık tek tek bakican