Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şehir Dışında Gitmem Gereken Bir Durum Var

musullu58

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
361
127
43
Abiler 1 inde Şehir Dışında gitmem gereken bir Durum Var ama Malum Herkeste Olduğu Gibi Bende de Para Sorunu var Şuan Elimde 3 k Param var Ama Git geli Karşılamıyor sizden Mantıklı Tavsiye İstiyorum Nasıl Katlayabilirim Diye Ama Sizden Ricam Mantıklı Olursa sevinirim
Merhaba
Hepbet sitesinin güzel bir promosu var bitmediyse 500 TL yatiriyon 1 k ekliyor eğt digitalde geçerli sadece 5 k yapıp cekiyon. Ben dün çektim en azından paranın çok az kısmını riske etmiş olursun ama devam ediyomu bilmiyorum. Linki bıraktım sitede promosyonlar kısmında var bonus yüzde 200 olan.

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,984
5,301
113
Abiler 1 inde Şehir Dışında gitmem gereken bir Durum Var ama Malum Herkeste Olduğu Gibi Bende de Para Sorunu var Şuan Elimde 3 k Param var Ama Git geli Karşılamıyor sizden Mantıklı Tavsiye İstiyorum Nasıl Katlayabilirim Diye Ama Sizden Ricam Mantıklı Olursa sevinirim
Gitmeden yetiyorsa, git gelme.

umutx1

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
79
21
8
Merhaba
Hepbet sitesinin güzel bir promosu var bitmediyse 500 TL yatiriyon 1 k ekliyor eğt digitalde geçerli sadece 5 k yapıp cekiyon. Ben dün çektim en azından paranın çok az kısmını riske etmiş olursun ama devam ediyomu bilmiyorum. Linki bıraktım sitede promosyonlar kısmında var bonus yüzde 200 olan.
Soracam hocam canlı ya hala aktifse yapılır teşekkür ederim

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,060
2,828
113
happy hours kovala. diğer şekilde kaybedersin. hedef ve amaç olunca çekim oluyor ama öylesine girip 2ye 3e katlayayım deyince olmuyor.

umutx1

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
79
21
8
happy hours kovala. diğer şekilde kaybedersin. hedef ve amaç olunca çekim oluyor ama öylesine girip 2ye 3e katlayayım deyince olmuyor.
Haklısın dostum Zaten miktar az Happy Hours Olursa bir ihtimal şans var

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,430
1,058
113
Eşref teke emanet et kasayı o 3 k yla 10-15 bin yaparsa güzel

umutx1

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
79
21
8
dost istersen 500 yatır 500 freet al min 1 k çekersin slota falan atarsan hepbete paran olmuş olur
Doğru Diyorsun dost şuan Kod Kovalıyorum çıkan Parayla kupon Yapacam ana paraya ellemememeyi düşünüyorum

bughays97

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,878
1,008
113
Oynama ne zaman ihtiyacım olsa hep kaybettim otobüs firmalarına durumunu anlat rica et indirim yaptırmaya çalış

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,295
33,782
113
Gece nba 6 oranlik kuponlar paylaşıyorum takip et oyna ve parani 6 kat yükselt