Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şehir Dışında Gitmem Gereken Bir Durum Var

umutx1

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
79
21
8
5-6 sene önce bende bu durumd kaldım parayı katlamam lazım demiştim spor slot karışık kaybetmiştim geceyi otogarda ve sağda solda yürüyerek geçirmiştim kış ayıydı bide hayatımın en kötü günüydü diyebilirim
Allah Birdaha yaşatmasın

umutx1

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
79
21
8
Gitmen mecburi bi durumsa gitmeye bak dönüşü sonra düşünürsün siteye atıp katlamaya çalışırsan emin ol bu kez de sadece gidiş parasını bulsam diye düşüneceksin
Gitmem bir mesele gelmek bir mesele Hocam orda kalacak yerimde yok denecek bir durum

umutx1

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
79
21
8
umarım atmazsın ama elındekı mıktar bellı dost yetmedıgıne gore ya borc alacan yada boyle bırsey yapacan dıger ıhtımal gıtmemek
2 ucu Yağlı değnek Dost Mecbur Gitmem lazım Ama İşte işin İçinden Çıkılmaz bir halde

Sefa6333

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,813
411
83
Abiler 1 inde Şehir Dışında gitmem gereken bir Durum Var ama Malum Herkeste Olduğu Gibi Bende de Para Sorunu var Şuan Elimde 3 k Param var Ama Git geli Karşılamıyor sizden Mantıklı Tavsiye İstiyorum Nasıl Katlayabilirim Diye Ama Sizden Ricam Mantıklı Olursa sevinirim
Olan parada gidecek

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,018
2,757
113
Elleme parayı bonus kod kovala 3-5 toplarsın yılbaşı ayağına baya aktif olur siteler

finish222

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
806
258
63
Abiler 1 inde Şehir Dışında gitmem gereken bir Durum Var ama Malum Herkeste Olduğu Gibi Bende de Para Sorunu var Şuan Elimde 3 k Param var Ama Git geli Karşılamıyor sizden Mantıklı Tavsiye İstiyorum Nasıl Katlayabilirim Diye Ama Sizden Ricam Mantıklı Olursa sevinirim
Elindekinide kaybetme bence sen

Muco1424

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
250
84
28
dost jokerbete at 1 k 1 k da freebet verecek sana freebet e en az 1.60 dan 3 maç bul ana parayada 2 maç min yok Max 10 k çekersin freebet gitse bile ana paranla 2-3 k alırsın ihtimalin çoğalır benim aklıma bu geldi

Muco1424

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
250
84
28
dost jokerbete at 1 k 1 k da freebet verecek sana freebet e en az 1.60 dan 3 maç bul ana parayada 2 maç min yok Max 10 k çekersin freebet gitse bile ana paranla 2-3 k alırsın ihtimalin çoğalır benim aklıma bu geldi
en azından 1 k riske atarsın

barisaydogdu01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
271
155
43
En mantıklısı bahigo 2500 tl ye 3 kat çevrmli %100 bonus veriyor ufak tan maç takıl

slkbu123

2005...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,680
845
113
kodları takıp et ana parana dokunma kodlardan gelen paraları guzel yatırım bonuslarına yatır slotınde 18 20 arası 250 lıra 2x yap 4x cek var onu al 20 22 arasındada 500 luk olanı oluyor slotta gecerlı

umutx1

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
79
21
8
Sağol Dostum Bunu değerlendirecem Mantıklı Maç Olursa Söylersen sana zahmet

umutx1

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
79
21
8
kodları takıp et ana parana dokunma kodlardan gelen paraları guzel yatırım bonuslarına yatır slotınde 18 20 arası 250 lıra 2x yap 4x cek var onu al 20 22 arasındada 500 luk olanı oluyor slotta gecerlı
Bugün Sadece kodlarda uğraşacam dostum Teşekkür ederim tavsiyen İçin

slkbu123

2005...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,680
845
113
bıden nerden nereye gıtmek ıstedıgın yer kac gun kalıcan ona gore ınfo verelım