- 79
- 21
- 8
Allah Birdaha yaşatmasın5-6 sene önce bende bu durumd kaldım parayı katlamam lazım demiştim spor slot karışık kaybetmiştim geceyi otogarda ve sağda solda yürüyerek geçirmiştim kış ayıydı bide hayatımın en kötü günüydü diyebilirim
Allah Birdaha yaşatmasın5-6 sene önce bende bu durumd kaldım parayı katlamam lazım demiştim spor slot karışık kaybetmiştim geceyi otogarda ve sağda solda yürüyerek geçirmiştim kış ayıydı bide hayatımın en kötü günüydü diyebilirim
Gitmem bir mesele gelmek bir mesele Hocam orda kalacak yerimde yok denecek bir durumGitmen mecburi bi durumsa gitmeye bak dönüşü sonra düşünürsün siteye atıp katlamaya çalışırsan emin ol bu kez de sadece gidiş parasını bulsam diye düşüneceksin
2 ucu Yağlı değnek Dost Mecbur Gitmem lazım Ama İşte işin İçinden Çıkılmaz bir haldeumarım atmazsın ama elındekı mıktar bellı dost yetmedıgıne gore ya borc alacan yada boyle bırsey yapacan dıger ıhtımal gıtmemek
Tavsiyen için Teşekkür ederim kralKel değilim ama ilacım olsa başıma surerdim. Yine de tavsiye vereyim hadi. Güzel bonuslu bir site bul tek maç cevrimsiz bas gec
Olan parada gidecekAbiler 1 inde Şehir Dışında gitmem gereken bir Durum Var ama Malum Herkeste Olduğu Gibi Bende de Para Sorunu var Şuan Elimde 3 k Param var Ama Git geli Karşılamıyor sizden Mantıklı Tavsiye İstiyorum Nasıl Katlayabilirim Diye Ama Sizden Ricam Mantıklı Olursa sevinirim
Mantıklı bir fikir olursa gitmez dost Zaten Dibe Düşmüşüm Daha kötüsüne hazırımOlan parada gidecek
umarım hersey yolunda gıder ıslerını halledersın2 ucu Yağlı değnek Dost Mecbur Gitmem lazım Ama İşte işin İçinden Çıkılmaz bir halde
Suan Öyle yapıyorum dost teşekkür ederimElleme parayı bonus kod kovala 3-5 toplarsın yılbaşı ayağına baya aktif olur siteler
Bakacam Dost tşk ederimPaycell ile şansını dene limitin varsa altın al bozncek reis
Elindekinide kaybetme bence senAbiler 1 inde Şehir Dışında gitmem gereken bir Durum Var ama Malum Herkeste Olduğu Gibi Bende de Para Sorunu var Şuan Elimde 3 k Param var Ama Git geli Karşılamıyor sizden Mantıklı Tavsiye İstiyorum Nasıl Katlayabilirim Diye Ama Sizden Ricam Mantıklı Olursa sevinirim
dost jokerbete at 1 k 1 k da freebet verecek sana freebet e en az 1.60 dan 3 maç bul ana parayada 2 maç min yok Max 10 k çekersin freebet gitse bile ana paranla 2-3 k alırsın ihtimalin çoğalır benim aklıma bu geldiAbiler 1 inde Şehir Dışında gitmem gereken bir Durum Var ama Malum Herkeste Olduğu Gibi Bende de Para Sorunu var Şuan Elimde 3 k Param var Ama Git geli Karşılamıyor sizden Mantıklı Tavsiye İstiyorum Nasıl Katlayabilirim Diye Ama Sizden Ricam Mantıklı Olursa sevinirim
en azından 1 k riske atarsındost jokerbete at 1 k 1 k da freebet verecek sana freebet e en az 1.60 dan 3 maç bul ana parayada 2 maç min yok Max 10 k çekersin freebet gitse bile ana paranla 2-3 k alırsın ihtimalin çoğalır benim aklıma bu geldi
En mantıklısı bahigo 2500 tl ye 3 kat çevrmli %100 bonus veriyor ufak tan maç takılAbiler 1 inde Şehir Dışında gitmem gereken bir Durum Var ama Malum Herkeste Olduğu Gibi Bende de Para Sorunu var Şuan Elimde 3 k Param var Ama Git geli Karşılamıyor sizden Mantıklı Tavsiye İstiyorum Nasıl Katlayabilirim Diye Ama Sizden Ricam Mantıklı Olursa sevinirim
Para istemiyorum Dostum Çok zekisin Sanırım Ama Fikir Alıyorum Dilenci Değilim Çok ŞükürBu muhabbete kımse dusupte para atmaz baska bsey dene ceneza felan olabılır
kodları takıp et ana parana dokunma kodlardan gelen paraları guzel yatırım bonuslarına yatır slotınde 18 20 arası 250 lıra 2x yap 4x cek var onu al 20 22 arasındada 500 luk olanı oluyor slotta gecerlıAbiler 1 inde Şehir Dışında gitmem gereken bir Durum Var ama Malum Herkeste Olduğu Gibi Bende de Para Sorunu var Şuan Elimde 3 k Param var Ama Git geli Karşılamıyor sizden Mantıklı Tavsiye İstiyorum Nasıl Katlayabilirim Diye Ama Sizden Ricam Mantıklı Olursa sevinirim
Sağol Dostum Bunu değerlendirecem Mantıklı Maç Olursa Söylersen sana zahmetdost jokerbete at 1 k 1 k da freebet verecek sana freebet e en az 1.60 dan 3 maç bul ana parayada 2 maç min yok Max 10 k çekersin freebet gitse bile ana paranla 2-3 k alırsın ihtimalin çoğalır benim aklıma bu geldi
Bugün Sadece kodlarda uğraşacam dostum Teşekkür ederim tavsiyen İçinkodları takıp et ana parana dokunma kodlardan gelen paraları guzel yatırım bonuslarına yatır slotınde 18 20 arası 250 lıra 2x yap 4x cek var onu al 20 22 arasındada 500 luk olanı oluyor slotta gecerlı