Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şehir Dışında Gitmem Gereken Bir Durum Var

umutx1

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
79
21
8
Abiler 1 inde Şehir Dışında gitmem gereken bir Durum Var ama Malum Herkeste Olduğu Gibi Bende de Para Sorunu var Şuan Elimde 3 k Param var Ama Git geli Karşılamıyor sizden Mantıklı Tavsiye İstiyorum Nasıl Katlayabilirim Diye Ama Sizden Ricam Mantıklı Olursa sevinirim

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,409
19,318
113
Abiler 1 inde Şehir Dışında gitmem gereken bir Durum Var ama Malum Herkeste Olduğu Gibi Bende de Para Sorunu var Şuan Elimde 3 k Param var Ama Git geli Karşılamıyor sizden Mantıklı Tavsiye İstiyorum Nasıl Katlayabilirim Diye Ama Sizden Ricam Mantıklı Olursa sevinirim
Kel değilim ama ilacım olsa başıma surerdim. Yine de tavsiye vereyim hadi. Güzel bonuslu bir site bul tek maç cevrimsiz bas gec

Passion90

𐱅𐰇𐰼𐰜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,929
13,549
113
Elindekinden de olma dostum . Oynama boş ver . + 2 3 k borç bul en azından borcunu düşünürsün kaybettiğin parayı değil

Firat7535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,622
1,022
113
Çevreden ailenden eksiği tamamlamaya bak. İhtiyaç durumunda kumar hep alır parayı

umutx1

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
79
21
8

tounch

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,090
1,448
113
Okey oyna dostum 2 el 31 dolar oynayıp alsan 6 bin yapar

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,072
665
113
Ne zaman kumarda kazanmak için oynasam hep kaybettim

guns n roses

⚫⚫⚫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,777
2,540
113
oncelikle sehir disina cikcansan terminale git bilet almadan otobus soforleri ile konus ben bilet almadan geçen yıl sivasa kadar gittim. şöförler kesinlikle göt adam degiller ama gece git gece asıl sahipleri olur genlde otobuslerin

paradise7452

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
267
89
28
saglam dort mac bul 1.5 uste soyle 1.40 .150 orandan bas gıtsın nasılsa oyle yapacan buraya yazdıgına gore oynamama luksun yok gıbı geldı bana

umutx1

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
79
21
8
saglam dort mac bul 1.5 uste soyle 1.40 .150 orandan bas gıtsın nasılsa oyle yapacan buraya yazdıgına gore oynamama luksun yok gıbı geldı bana
Sadece fikir almak İçin Sordum dost kumara atmak İçin değil

umutx1

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
79
21
8
oncelikle sehir disina cikcansan terminale git bilet almadan otobus soforleri ile konus ben bilet almadan geçen yıl sivasa kadar gittim. şöförler kesinlikle göt adam degiller ama gece git gece asıl sahipleri olur genlde otobuslerin
Buna bakacam Hocam Tavsiyen için Teşekkür ederim

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,274
764
113
İşte öyle bir durumum Yok Aile ayrı bende Tek başımayım
Gitmen mecburi bi durumsa gitmeye bak dönüşü sonra düşünürsün siteye atıp katlamaya çalışırsan emin ol bu kez de sadece gidiş parasını bulsam diye düşüneceksin