- 4,439
- 952
- 113
Relaxxx diyesim geldi 
Dediğim gibiArkadaşlar red açıkta kuponu bekliycez mecbur 18;30 da talep vericem ben aradaşları seçiyorum Ekli dosyayı görüntüle 74164
Olsun kankam zaten 50 dakika varArkadaşlar red açıkta kuponu bekliycez mecbur 18;30 da talep vericem ben aradaşları seçiyorum Ekli dosyayı görüntüle 74164
Tamamdır broArkadaşlar red açıkta kuponu bekliycez mecbur 18;30 da talep vericem ben aradaşları seçiyorum Ekli dosyayı görüntüle 74164
NasıpGladbach 2.1 oldu 3.5 ust cok tatlı bekliyodu oysaki![]()
Kankam sen holiden paranı aldın mıGladbach 2.1 oldu 3.5 ust cok tatlı bekliyodu oysaki![]()
Tamamdır 1 saat beklenmiyecek süre degil sorun yokArkadaşlar red açıkta kuponu bekliycez mecbur 18;30 da talep vericem ben aradaşları seçiyorum Ekli dosyayı görüntüle 74164
Yok hesabi kapattilar çoklu hesap diyip mail attım maile cevap bekliyomKankam sen holiden paranı aldın mı![]()
Ruh mu çağırıyorsun receb?@Musclebet Destek burdaysan ses ver
Deme yaYok hesabi kapattilar çoklu hesap diyip mail attım maile cevap bekliyom
AhahahhahaRuh mu çağırıyorsun receb?![]()
Yazık ya az para değil 1000 liraYok hesabi kapattilar çoklu hesap diyip mail attım maile cevap bekliyom
sağlık olsunArkadaşlar red açıkta kuponu bekliycez mecbur 18;30 da talep vericem ben aradaşları seçiyorum Ekli dosyayı görüntüle 74164
Daha kimsenin ki ödenmemişYazık ya az para değil 1000 lira
Spariş etceğim elbiseleri bile seçmiştim bize mutlulugu haram kılmişlar ya, neyi çok istesem hep kursakta kaldi sabrimı koruyorum sorun yokYazık ya az para değil 1000 lira
Benimkini ödeyip bi umut verseydi insanlara la kankaDaha kimsenin ki ödenmemişholigan battı bence
![]()
Kankam ama 100 freebet vermelerinde şüphe vardı.Nasıl bir site 2000 üyeye 100 veriyor aklımda şüphe kalmıştıDaha kimsenin ki ödenmemişholigan battı bence
![]()