- 1,547
- 745
- 113
Maçı izleyen varmı ? Sörloth 3 tane karşı karşıya bile bile vurmadı , hakem penaltıyı iptal etti bu nasıl birşey göz göregöre yapıyorlar kimse incelemiyormu bu maçları ?
Dost adam belli ki kupon yapmış niye böyle diyon moralini bozuyon adamınzannetmiyorum dostum başka sorun var mı
Sen hep kaybettikce böyle şike imaları yaparak konular açmaya devam mı edeceksin 😄 geçenlerde de böyle konular açtın. Kazansan şike olmazdı bence. Kaybedenlerin asıl sorunu maç şikeliMaçı izleyen varmı ? Sörloth 3 tane karşı karşıya bile bile vurmadı , hakem penaltıyı iptal etti bu nasıl birşey göz göregöre yapıyorlar kimse incelemiyormu bu maçları ?
ben ne zaman böyle bi konu açmışım özürlümüsün biladerSen hep kaybettikce böyle şike imaları yaparak konular açmaya devam mı edeceksin 😄 geçenlerde de böyle konular açtın. Kazansan şike olmazdı bence. Kaybedenlerin asıl sorunu maç şikeli
Hem böyle yazıp hemde adamın yorumuna gülmüşsün 😆Dost adam belli ki kupon yapmış niye böyle diyon moralini bozuyon adamın
Tav etti beni allahın dandiğisörloth dediğiniz adamn kalitesi bu zaten bu yüzden bu takımın yedek oyunucusu. 200 tane pozisyona girer 160 tanesini kaçırır 40 tanesini atar. Garip bir şey yok ki. Senelerdir böyle bu lavuk.
Usta maçların alayı şikeliymiş ondan olmuyor sanırım 😂Kuponu yatan konu aciyor ,
Bir kere.de.kazaninca konu acin la![]()
Mackolik muhabbetini buraya taşımasınlar baska foruma gecerimUsta maçların alayı şikeliymiş ondan olmuyor sanırım 😂
Şikeli zaten görmüyonmu real al hilal 1-1 monterrwy inter 1-1 normalmi geliyo sana buUsta maçların alayı şikeliymiş ondan olmuyor sanırım 😂
Onu düşünecek psikoloji yok kaybetmiş belliki. Dur şikeli maça denk gelmişiz. İkinci yarı şikesi neymiş onu söyleyeni bulmalıyızMackolik muhabbetini buraya taşımasınlar baska foruma gecerim
Ikinci yari da oynar bu degisikOnu düşünecek psikoloji yok kaybetmiş belliki. Dur şikeli maça denk gelmişiz. İkinci yarı şikesi neymiş onu söyleyeni bulmalıyız
Niye Avrupa takımı diye yenmek mi zorunda? Diğer takımlar teslim mi olmalı? Adam gibi oynasınlarda yensinler.Şikeli zaten görmüyonmu real al hilal 1-1 monterrwy inter 1-1 normalmi geliyo sana bu
İnceleyenler yapanlar zaten futboldaki ciro dünyada hiçbir sektörde yok dunyada futbol müsabakaları tamamen kalksın ki imkansiz İngiltere Almanya isypanya gibi ülkelerin ekonomisi batacak seviyeye gelirMaçı izleyen varmı ? Sörloth 3 tane karşı karşıya bile bile vurmadı , hakem penaltıyı iptal etti bu nasıl birşey göz göregöre yapıyorlar kimse incelemiyormu bu maçları ?