- 47,640
- 51,925
- 113
Knk sana bazen çıkıyor bana hiç çıkmadıBugün benim çıkma vaktimenerjimi yolluyorum. Hiç çıkmıyorum etkinliklerde artık zamanı geldi
merak etme gelen parayla masa tenisi oynicam
Knk sana bazen çıkıyor bana hiç çıkmadıBugün benim çıkma vaktimenerjimi yolluyorum. Hiç çıkmıyorum etkinliklerde artık zamanı geldi
merak etme gelen parayla masa tenisi oynicam
Bnce liste cok kalabalik olmiycak.bastan sona olan 10 kisi ki var ya yok.harbiden o kadar takip ettik çıksın artık ya bi insana hiçmi çıkmaz ne rolling ne twitter etkinliği hep karavana![]()
Hahah +1Bana cıkarsa masa tenisi rolling konusuna hazırlanın
Aynen dostum bu aralar hic sans a cikmadi daha bugun bakacaz bakalimharbiden o kadar takip ettik çıksın artık ya bi insana hiçmi çıkmaz ne rolling ne twitter etkinliği hep karavana![]()
Parti kur oy verelımBana cıkarsa masa tenisi rolling konusuna hazırlanın
Takip edenler arasından olsa daha iyi olurdu aslındaBnce liste cok kalabalik olmiycak.bastan sona olan 10 kisi ki var ya yok.
MT PARTİSİ KurucamParti kur oy verelım![]()
Bastan Bastan sona takip edenleri lsite yapcak ssnirim.burda olanlara cekılse iyiydi
en doğrusu kralBeyler takipte olan arkadaşları alıyorum listeye. Çekilişi yapıp geliyorum![]()
Hadi bakalım bol şanslar herkeseBeyler takipte olan arkadaşları alıyorum listeye. Çekilişi yapıp geliyorum![]()
Tüm parayı dağıtsan olmaz miBeyler takipte olan arkadaşları alıyorum listeye. Çekilişi yapıp geliyorum![]()
Dahs iyi olur ustadBeyler takipte olan arkadaşları alıyorum listeye. Çekilişi yapıp geliyorum![]()