http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Savaş Veriyorum...

efsane3453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,823
842
113
Kardeşim bonustan kazandığın para da senden çıkar kumarla çok borç ödedim yine kumarla geri açtım bunun sonu yok ki yeni yeni borçlar gelecek sonuç hep fiyasko. Valla sen bilirsin hayat senin ipler senin elinde ne diyelim
Reis bi hata yapdım farkına vardım ama hayatımda ilk defa kumardan uzak durdum akrabaların yüzlerinini ne mal olduklarını gördüm para insanları test etmek icin cok onemli bi icat millet hem borca yardım etmıyor hemde moral bırakmıyorlar bütün akrabaları hemen hemen sildim bu borc kapanır ama ölene kadar bu akrabanın yapdıklarını unutmucam düşmez kalkmaz bi ALLAH tır

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,136
6,044
113
Reis bi hata yapdım farkına vardım ama hayatımda ilk defa kumardan uzak durdum akrabaların yüzlerinini ne mal olduklarını gördüm para insanları test etmek icin cok onemli bi icat millet hem borca yardım etmıyor hemde moral bırakmıyorlar bütün akrabaları hemen hemen sildim bu borc kapanır ama ölene kadar bu akrabanın yapdıklarını unutmucam düşmez kalkmaz bi ALLAH tır
kesinlikle kimseye yardımcı olma bu hayatta k.çları kalkıyor ne akraba ne eş ne dost