- 8
- 3
- 3
beyler kayıt olurken sms şifresi geliyor şifreyi yazıyorum doğrulaya bastığım an gene kayıt sayfasına atıyor sebebi ne sizdede aynı sorun varmı
Giriş yap Kayıt Olmussundurbeyler kayıt olurken sms şifresi geliyor şifreyi yazıyorum doğrulaya bastığım an gene kayıt sayfasına atıyor sebebi ne sizdede aynı sorun varmı
alındı,teşekkürler) Yeni Üyelik oluşturmanızın ardından SLOT alanında geçerli 300 ₺ Nakit ya da Spor alanında geçerli 150 ₺ Nakit Bakiye talep edebilirsiniz.
2-) Üyeliğinizi oluşturmanızın ardından ' Bonus Talep ' alanından promosyonu talep edebilirsiniz.
3-) Slot alanında geçerli olan 300 ₺ Nakit Bakiyeniz ile 1 kere ilgili alanlar'da oyunlara katılım sağlamanız gerekmektedir.Deneme bonusu bakiyesi veya kazanç sonrasında Spin satın alımı serbesttir.
3 -a)Wazdan , Playson sağlayıcıları ve EGT Wild Traces oyunlarına katılımınız kural ihlali sayılacak olup, deneme bonus kazancınız iptal edilecektir.
5-) Aktarılan Nakit Bakiye ile 1.000 ₺ bakiye’ye ulaştığınızda minimum-maksimum 250 ₺ olarak çekim sağlayabilirsiniz. Kalan üst bakiye çekim durumunda düzenlenmektedir.
6-) Aktarılan Nakit Bakiye ile 2.000 ₺ bakiye’ye ulaştığınızda minimum-maksimum 500 ₺ olarak çekim sağlayabilirsiniz. Kalan üst bakiye çekim durumunda düzenlenmektedir.
7-) Aktarılan Nakit Bakiye ile 5.000 ₺ bakiye’ye ulaştığınızda minimum-maksimum 1000 ₺ olarak çekim sağlayabilirsiniz. Kalan üst bakiye çekim durumunda düzenlenmektedir. https://m.savabet51.com
Bol şansalındı,teşekkürler
teşekkür ederimBol şans
gSms eldi miOdeme yapti 500
Canlıya bağlanOynadıkça çevrimi artan site sakın yatırım yapmayın 2900du 5400 oldu şimdide bakın sağ tarafa kalan cevrimeEkli dosyayı görüntüle 814074
Bağlandım sorun çözüldü çekim bekliyorunCanlıya bağlan
Öder umarımBağlandım sorun çözüldü çekim bekliyorun
GeldiÖder umarım
Hangi yöntem
Şimdi benimkinde geldi