- 22,539
- 11,664
- 113
Puahahahaha eksik kalmışDogru senin dmlere hic girmeseydik simdi milyonerdik bizide bozdun
Puahahahaha eksik kalmışDogru senin dmlere hic girmeseydik simdi milyonerdik bizide bozdun
Şaka degildi mahoPuahahahaha eksik kalmış
250 yi katlamadin mi dost@Enişte çocuğun bez parası yok kral yolla bakalim
İlk adimda gitti250 yi katlamadin mi dost
Kayip bonusu nolduİlk adimda gitti
Çekimim 10 sanıye de hesapta teşekkürler Vbet yala bakalım vbeti sana da bi 70 spin ekler belki@Enişte çocuğun bez parası yok kral yolla bakalim
Hem adama 250 kaptiriyon hem elestiriyonÇekimim 10 sanıye de hesapta teşekkürler Vbet yala bakalım vbeti sana da bi 70 spin ekler belki
Yalvarıyorum 50 lira atar mısınSana 70 ekleyen bize 100 ekler sen bizi daha kesememişsin
Ekli dosyayı görüntüle 629231
Yala atcam kralYalvarıyorum 50 lira atar mısın
Sen o 180 i cekecek adam degilsin 10 betten preneses bayilirim daha iyi dersinGörsel atmamışız çekim paylaş alamıcaz kullanıcı adım tuts2yancekEkli dosyayı görüntüle 629230
Onu katladim 300 çektim bakalım devamı gelecek mi keriz parasiylaKayip bonusu noldu
Sesli düşünmeOnu katladim 300 çektim bakalım devamı gelecek mi keriz parasiyla
Bu salağa sesli dusunsen nolur iki ağlar yine alırım sigarayı böyle keriz buSesli düşünme
Yarin yine tokatlarız
Enistenin karizmayi bitirdin forumda 250 kagitla helali hos olsun o paraBu salağa sesli dusunsen nolur iki ağlar yine alırım sigarayı böyle keriz bu
Dün boyumuzdan büyük işlere kalktık 2500 e 2500 tümbet Reload aldık sabah kangurunun göt cebinde 100 lira vardı onu çaldımSen o 180 i cekecek adam degilsin 10 betten preneses bayilirim daha iyi dersin
Çalma ayri onu herkes yaparDün boyumuzdan büyük işlere kalktık 2500 e 2500 tümbet Reload aldık sabah kangurunun göt cebinde 100 lira vardı onu çaldım