Bizde ki dostları görsen sen cepten anahtarı çıkartıp masaya koymazsınBence paylaşır kaçak dövusmez
Tuvalate gittiğinde yedek bastırır evi soyarlar öyle dostlarımız var
Bizde ki dostları görsen sen cepten anahtarı çıkartıp masaya koymazsınBence paylaşır kaçak dövusmez
Donunun delik oldugundan anlamaliydimBizde ki dostları görsen sen cepten anahtarı çıkartıp masaya koymazsın
Tuvalate gittiğinde yedek bastırır evi soyarlar öyle dostlarımız var
Bu umut labpuahhahahahha
El adami boyle diker
Bnce makara yapiyordur la oyle karaktersiz adam olmaz senin cevrende
Öcümüzü alırız ondan geçen 5k kopardık onun hatrına 250 yemledikEl adami boyle diker
Gelmisin forumda hava atiyorsun bulmusun saf insanlari
La emmi cevresinde normal insan yoh beni duduklesinler kiBnce makara yapiyordur la oyle karaktersiz adam olmaz senin cevrende
Makara yapıyor heralde dayı kanguru sahtekarlıgıyla nam salmış piyasaya 😂Bnce makara yapiyordur la oyle karaktersiz adam olmaz senin cevrende
En büyük mü bilmiyorum ama çok büyük @Umutks41 dostum
Yav birak simdi 250 yi kaptırdın icin içini yiyo kendini avutuyonÖcümüzü alırız ondan geçen 5k kopardık onun hatrına 250 yemledik
Bankayı arayıp şüpheli işlem dedim transferi iptal ettirdim iade oldu para kanguruyuda savcılığa verirler 250 içinYav birak simdi 250 yi kaptırdın icin içini yiyo kendini avutuyon
Korku filmi gibi awMakara yapıyor heralde dayı kanguru sahtekarlıgıyla nam salmış piyasaya 😂
Üstadım 250 de bize çıkar mı
Kanguruyu savciya verecek dübur kimsede yooohBankayı arayıp şüpheli işlem dedim transferi iptal ettirdim iade oldu para kanguruyuda savcılığa verirler 250 için
Yok kardeşim biz bugünlük dolandırılma kotamızı doldurduk sağolErhan konu acacam simdi Enişte 250 bonus dagitiyor diye
@Enişte