- 37,661
- 28,694
- 113
@sapsap10 2750 tl tutarındaki odulı dagıtıldı kımsenın 1 kuruşunu iç etmedık paramızı çalıp kaçan @Leggionaire senınde karakterını skım
Adam eski üyeymiş bide şimdi fark ettim@sapsap10 2750 tl tutarındaki odulı dagıtıldı kımsenın 1 kuruşunu iç etmedık paramızı çalıp kaçan @Leggionaire senınde karakterını skım
Dost insanlar kolpa olmuş bak benim durumumu biliyorsun az çok sokakta kalmama rağmen kimseye yamuk yapmam la 600 TL gitsen ne olacak serefsis senin haysiyetin bu kadar işte neyse emeğine sağlık dost@sapsap10 2750 tl tutarındaki odulı dagıtıldı kımsenın 1 kuruşunu iç etmedık paramızı çalıp kaçan @Leggionaire senınde karakterını skım
Hic sorma dost ya ayıp valla bide besiktasliymis utandım kendimdenAdam eski üyeymiş bide şimdi fark ettim
Sen niye utanıyorsun hırsızlığın rengi olmaz karakteri olur onunda karakteri yokmuş bunlar olan şeyler aslında neyse can sağlığı cümleten hayırlı gecelerHic sorma dost ya ayıp valla bide besiktasliymis utandım kendimden![]()
Hayirli geceler dostSen niye utanıyorsun hırsızlığın rengi olmaz karakteri olur onunda karakteri yokmuş bunlar olan şeyler aslında neyse can sağlığı cümleten hayırlı geceler
Göztepeli KARAHANLI bu ince düşüncenden dolayı seni takdir ediyor.Hic sorma dost ya ayıp valla bide besiktasliymis utandım kendimden![]()
Bolsanslar slazengerGöztepeli KARAHANLI bu ince düşüncenden dolayı seni takdir ediyor.
@sapsap10 kesene bereket.
@Metings1905 renktaş emeğine sağlık.
Kazancın daim olsun reis@Daimon bura yeşil reis dağıtım da tamamlandı
Naber aşk adamı durumlar nasılKazancın daim olsun reis
Trabzonspor bugün yenerse daha iyi olacağım reis 2 farkla yenmesi lazım 😇Naber aşk adamı durumlar nasıl
Ben kaç kazanıyorum o zaman üyeler arası para alışverişi yasak ama modlardan yasak değildirTrabzonspor bugün yenerse daha iyi olacağım reis 2 farkla yenmesi lazım 😇![]()