Sen kimsin ya ? Ne zannediyon kendini ? Ya sabır.Ne diyon süzme git kendin oyna dedik paylaşma boş Bonus lari sen boş insansın teneke şimdi niye yaziyon kaç gün geçti yürek mı yedin beni etiketleme ye
gereksiz herif yazma işine bak ikide bir etiketleme beni canımı sıkmaSen kimsin ya ? Ne zannediyon kendini ? Ya sabır.
Aptal değil dolandırıcı bu siteyi kendi köpekleri hariç kimse paylaşmazAptal bi site yatırım yapıyorsun çeviriyorsun sonra 1200 oluyor kasa diyor max 500 çekebilirsin lan dengesiz kendi paramla çevirdim yok sildiler
Deneme bonusu değil birşey değil kendi ekledikleri sadakat bonusunu deneme bonusu kazancı diye silen k.hoe evladı bir site.Aptal değil dolandırıcı bu siteyi kendi köpekleri hariç kimse paylaşmaz
250 TL kar cekip ödüyor diye yaniltmayin insanları bu site dolandırıcı bunu bilmeyen kaldimi çok eski dolandırıcılardan beni tehtid bile etmişliği var bu karektersizlerinyatıedık cektım arkadaslar 5 dk da gonderdıler . ödüyorlar bilginizw
Ne olur mesela ? Yüzüme karşı ne yapabilirsin ne diyebilirsin merakımdan soruyorum..gereksiz herif yazma işine bak ikide bir etiketleme beni canımı sıkma