- 925
- 1,442
- 93
Bol şansların olsunSon bir ayda bir iki adet xxl tutturdum buraya atmak aklıma gelmedi bunu belki oynamak isteyen olur ihtimal çok düşük ve zor ama gelebilir
Ekli dosyayı görüntüle 849792
2m güzel para kısmet varsa geliyor brocan bol şanslarSon bir ayda bir iki adet xxl tutturdum buraya atmak aklıma gelmedi bunu belki oynamak isteyen olur ihtimal çok düşük ve zor ama gelebilir
Bolşans santi 2m demek heSon bir ayda bir iki adet xxl tutturdum buraya atmak aklıma gelmedi bunu belki oynamak isteyen olur ihtimal çok düşük ve zor ama gelebilir
Bu ay içinde xxl lerden yakın bir para kazanıp bir gecede kaybettim malesefBolşans santi 2m demek he
Senin dur durak bildin yok kiBu ay içinde xxl lerden yakın bir para kazanıp bir gecede kaybettim malesef
Bol şansSon bir ayda bir iki adet xxl tutturdum buraya atmak aklıma gelmedi bunu belki oynamak isteyen olur ihtimal çok düşük ve zor ama gelebilir
1000 orana 2k atmak yürek ister umarım gelir reisSon bir ayda bir iki adet xxl tutturdum buraya atmak aklıma gelmedi bunu belki oynamak isteyen olur ihtimal çok düşük ve zor ama gelebilir
Bol şanslar dilerim 🙏Son bir ayda bir iki adet xxl tutturdum buraya atmak aklıma gelmedi bunu belki oynamak isteyen olur ihtimal çok düşük ve zor ama gelebilir