http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti santi147 / Liverpool Fc

Kupon Miktarı
112000
Kupon Oranı
1.80

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,517
25,157
113
Kardeşim ekitike ve frimpong dan ne bekliyorsun salah frimpong nun yerinde olsa ve ekitike yerine ısak olsa fenamı olurdu ısakla salahı başka futbolcu ile kıyaslama salah ısak dünya yıldızı oyuncuları
Frimpong gene oynıcaktı dostum szbolozi çekerdi kenara onun dışında ekitike zaten ilk 11 oyuncusu o ne alaka sanarsın dedin oyuncular 2-3m luk oyuncu harbi komik salah girdi 60da 30dk naptı mesela fırsat vardı

ozgun

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
238
56
28
Frimpong gene oynıcaktı dostum szbolozi çekerdi kenara onun dışında ekitike zaten ilk 11 oyuncusu o ne alaka sanarsın dedin oyuncular 2-3m luk oyuncu harbi komik salah girdi 60da 30dk naptı mesela fırsat vardı
Haklısın o zaman liverpool ısak in parasını çıkarmaya geldi ısak ı çok pahalıya almış liverpool ondan bende şaşırdım gerçekten

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,517
25,157
113
Haklısın o zaman liverpool ısak in parasını çıkarmaya geldi ısak ı çok pahalıya almış liverpool ondan bende şaşırdım gerçekten
Isak bi pozisyon buldu girer girmez bak o pozisyonu etikie da olsaydı atardı mesela bunlar futbolda var örnekleri daha önce görüldü bana kalırsa atmosfere yenik düştüler bi yanda bizimkilerde sağlam oynadı hepsi hatasız ve kusursuz oynadı.

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,998
3,884
113
GS gram sevmem her mac yenilsin isterim ama adamlar eze eze koydu liverpoola

murat93

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
358
129
43
İkinci yarı çok rahat oynadı GS, sana önerim Nice çifte şans gir. 2.10 oranı var

Tback

* LİVERPOOL *
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,905
2,895
113
yemın edıyorum bu forumda aklı başında 10 tane adam var ya yoktur 11. adam cıkmaz bırader galatasaray söke söke döve döve kazandı maçı liverpool yedek falan cıkmadı salahı her maç ikinci yarı sokuyorlar rotasyon için onun dışında 11 aynıydı bilmiyorsan neden yorum yapıyorsun bana bir tane şike oldugunu iddia ettigin pozisyon görseli ilet ben kaybını karşılıcam senin
Tek doğru info yok 🤣 Salah bu sezon ilk defa bir maça yedek çıktı 🤣