- 4,355
- 1,971
- 113
0 orandan yatan ben 😃
Metinin dm si kapalı kankaDestek veren herkese teşekkürler dostlar konu içinden dmsi açık en çok destekte bulunan 3 arkadaşa dm atacağım bir miktar coverde yapmıştım bir arkadaşın zoruyla keşke yatmasaydik ama azla yetinmeyen çoğu bulamaz daha iyileri sizinde olsun inşallah @Shellac kazandı
Teşekkürler kesene bereket.Destek veren herkese teşekkürler dostlar konu içinden dmsi açık en çok destekte bulunan 3 arkadaşa dm atacağım bir miktar coverde yapmıştım bir arkadaşın zoruyla keşke yatmasaydik ama azla yetinmeyen çoğu bulamaz daha iyileri sizinde olsun inşallah @Shellac kazandı
Çingene yine iş başındasinAcıklama ıcın tskler dm acık kankam
@santi147Beti gizlediğine göre bu sefer gelebilir bol şans
Dmden ulaşacakmis öyle dedi
Yunus emre tatar işine bakÇingene yine iş başındasin
Romayı kim feth ettiAkıllı cıktı
Utanmaz ya şaklabanlığa vuruyor hep milleti yalıyor utanmaaaaaazzz. Yeminle ben utanıyom bunun hareketlerinden ama bu utanmıyor özünde var 😂😂😂Çingene yine iş başındasin
Ekledılee mıRomayı kim feth etti
Forumun huzurunu bozmak yasak..Çingene yine iş başındasin
Üye değilimEkledılee mı
Kazancın daim olsun reis..Destek veren herkese teşekkürler dostlar konu içinden dmsi açık en çok destekte bulunan 3 arkadaşa dm atacağım bir miktar coverde yapmıştım bir arkadaşın zoruyla keşke yatmasaydik ama azla yetinmeyen çoğu bulamaz daha iyileri sizinde olsun inşallah @Shellac kazandı