- 11,985
- 5,919
- 113
Bak cevap vermiyor tepki vermiyor diyordun ego yapacağı zaman tepki veriyormuş kanka. Ben yumuşak karnını bilirim 😂😂Manası derin koltukları terk etmeyin beyler![]()
Bak cevap vermiyor tepki vermiyor diyordun ego yapacağı zaman tepki veriyormuş kanka. Ben yumuşak karnını bilirim 😂😂Manası derin koltukları terk etmeyin beyler![]()
Bol şans dost bu sefer paranın kalmayacağı yerden oynamissinGeçen getiremedik bugün getirelim dostlarEkli dosyayı görüntüle 854718
Betcoda çıkar ama bu siteyi bilmiyorum2/1e bozum çıkmaz sanırım 🤣
2/1 oranı maç başlayınca kapandığı için hiçbi sitede çıkmaz diye düşünüyorum. Düşünüyorum sadece bilmiyorum öylemi oluyorBetcoda çıkar ama bu siteyi bilmiyorum
İkasbetten oynasana kardeşim ana sayfa ikasbet kaynıyor1xbette bozumlar leş
Nerden oynarsan oyna sonuc aynıİkasbetten oynasana kardeşim ana sayfa ikasbet kaynıyor
2/1 lerde bozum olmaz abi zaten bu altyapıda bozum yapılmazBozum ne durumda 100 k veren kupon 90 95 k bozum veriyorsa düşünebilirsin
Dm ni açınca alıyoruz mesajı zaten biNerden oynarsan oyna sonuc aynı
Iban topluyorum suan ondan acıkDm ni açınca alıyoruz mesajı zaten bi
Betcoda bu tür secimlerde bozum işareti var ama Mac oynanınca nasıl olur bilmiyorum2/1 oranı maç başlayınca kapandığı için hiçbi sitede çıkmaz diye düşünüyorum. Düşünüyorum sadece bilmiyorum öylemi oluyor
Yaşa la tek dostum Santi nasıl biliyor bak 🤣🤣🤣🤣 puahahah2/1 lerde bozum olmaz abi zaten bu altyapıda bozum yapılmaz
0-1 ken Garanti kupon atıyor diye şans dilemeden beğendik hey gidi hey 🙂2-1 diken üstündeyiz kesinlesmeden tebrik etmek dogru olmz
dj2/1 lerde bozum olmaz abi zaten bu altyapıda bozum yapılmaz
Bozumları komedi bu alt yapının 😂2/1 lerde bozum olmaz abi zaten bu altyapıda bozum yapılmaz
Vatan emniyet yakın mi sanaIban topluyorum suan ondan acık