Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tek Maçtan Kayıp santi147 / Bozuma Basamadım..

santi147

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
841
1,264
93
Dk 80 de bozuma 40 bin veriyordu 9 bin için riski almaya değmez diyip bozacaktim ancak sonrasında %50 freebet bonusu aldığım icin sitenin nasıl bir tavır taşınacağını bilemedim bu yüzden bozmadım. 90 da şans eseri bir frikikle yattı malesef

Ekli dosyalar

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,861
4,535
113
Dk 80 de bozuma 40 bin veriyordu 9 bin için riski almaya değmez diyip bozacaktim ancak sonrasında %50 freebet bonusu aldığım icin sitenin nasıl bir tavır taşınacağını bilemedim bu yüzden bozmadım. 90 da şans eseri bir frikikle yattı malesef
Geçmiş olsun

bozak2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,031
783
113
Güzel kupon ama şans sağlık olsun

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,176
8,168
113
Bozsan baştan 3 lü ana para cevrimi isteyecekti benden istemişti site betgar sanırım geçmiş olsun

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,682
729
113
site betgar aynı durum değil ama frebetle ana para aynı maçtan kazanmistim önce cekimi iptal ettiler sonra ödediler insiyatifle sana nasıl bir tutum sergilerlerdi bilmiyorum muhtemelen sürekli yatirim yapıyosan insiyatif kullanırlardı neyse geçmiş olsun umarım telafi edersin