- 922
- 1,441
- 93
Daha artık diyecek birşey yok
Ekli dosyalar
-
285 KB Görüntüleme: 138
-
703 KB Görüntüleme: 138
Bu nasıl bir ibnelkk uzatmanın uzatmasında birde geçmiş olsunDaha artık diyecek birşey yok
Geçmiş olsunDaha artık diyecek birşey yok
Harbiden64 bin bonus nedir
Harbi o Bonus nedir64 bin bonus nedir
Futbol işte 😀😀 ilk yarıya 1.5 alt aldım yatayım diye 3.5 orandan tuttuKaraktersiz bunlar. Bu dünya kupası şampiyonlar ligi falan şikenin en bariz yapıldığı yerler
Benimde Betgit freebeti yedi tek maç 4.5 üst girmiştim en son 3.00 xg vardı 1-0dı maç penaltı falan kaçmıştıFutbol işte 😀😀 ilk yarıya 1.5 alt aldım yatayım diye 3.5 orandan tuttu
Herkes oynamış bu maça birşeyler döndü yine parayı vurdular baronlarBenimde Betgit freebeti yedi tek maç 4.5 üst girmiştim en son 3.00 xg vardı 1-0dı maç penaltı falan kaçmıştı
Penaltıda kaçtı aynenBenimde Betgit freebeti yedi tek maç 4.5 üst girmiştim en son 3.00 xg vardı 1-0dı maç penaltı falan kaçmıştı
3.5 üst 4.5 üst oynayanları yediler. 3.5 alt oynayan yoktu 2.5 üst oynayanda yoktu 3-0 bitti işte içinden geçtiler. Kaçan golleri görsen bu kadarsa göz göre göre yapılmaz dersinHerkes oynamış bu maça birşeyler döndü yine parayı vurdular baronlar
Şampiyonlar ligi Dünya kupası her yerde oluyor3.5 üst 4.5 üst oynayanları yediler. 3.5 alt oynayan yoktu 2.5 üst oynayanda yoktu 3-0 bitti işte içinden geçtiler. Kaçan golleri görsen bu kadarsa göz göre göre yapılmaz dersin