Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şanssızlık

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,506
9,387
113
bugün 28 k kaybettım ve bunu Slotta kaybetmedim sporda oldu her şey inanılır gibi değil bugün actigim ikinci çekiliş gelse 19 k alacaktim Bilbao maçında 46 0-1 oldu 1.5 üst olmadi son macti tutsa zarar bitecek üstüne kar koycaktim olmadi o hırsla 6 kupon yaptim 6 sıda birer korner birer sarıdan patladı bugün tam 20 ye yakın kupon yaptim hepsi patladı hayatimda daha arka arkaya bu kadar kupon patladığını görmemiştim Slotta kayip normal ama bu kadar kuponun yatması inanilir gibi degil

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,644
1,410
113
bugün 28 k kaybettım ve bunu Slotta kaybetmedim sporda oldu her şey inanılır gibi değil bugün actigim ikinci çekiliş gelse 19 k alacaktim Bilbao maçında 46 0-1 oldu 1.5 üst olmadi son macti tutsa zarar bitecek üstüne kar koycaktim olmadi o hırsla 6 kupon yaptim 6 sıda birer korner birer sarıdan patladı bugün tam 20 ye yakın kupon yaptim hepsi patladı hayatimda daha arka arkaya bu kadar kupon patladığını görmemiştim Slotta kayip normal ama bu kadar kuponun yatması inanilir gibi degil
Geçmiş olsun

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,724
704
113
:(

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,357
930
113
Geçmiş olsun reis sen nerelerden çıkardın bakiyeleri o miktarlara yine çıkarırsın ama biraz uyusan sakinleşsen daha iyi olur bence

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,064
5,356
113
Geçmiş olsun reis sen nerelerden çıkardın bakiyeleri o miktarlara yine çıkarırsın ama biraz uyusan sakinleşsen daha iyi olur bence
Dost bizim makine 0 dan 100 k yapmışlığı vardır
gerçi benimde öyle ama genelde sonucu hep belli kayıp

Spyzera

Herhangi Bir Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,433
2,441
113
Bugün 400kya yakın kaybettim holinin 25 oranı geldi diye sevindim mesela akşam kayıplara takılmayacaksın

wildsoul93

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,221
700
113
bazen olmayınca harbiden olmuyorr

cuma akşamı real betis 2 gol atar aldım

dk 15 de attı maç öyle 1*0 bitti

son dk boş kaleler,direkler oldu. ondan sonra o sinirle bende 1 günde batış moduna geçtim. alıştık artık .konudaki arkadaşların dediği gibi para gider gelir. ama bu yaşadığmız stres,sinir başa bela. Allah bu kumarın belasını versin.bir an önce kurtuluruz umarım ama zor.kazansak ne olacak sanki yine vereceğiz resmen dipsiz kuyu

Firat7535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,331
886
113
Yani ?

dakar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,514
848
113
Umarım düzeltirsin

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,032
1,766
113
Geçmiş olsun kral olmayınca olmuyo bizde sans olaydı anamızdan 90 -60-90 kız dogardik

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,585
3,855
113
Oluyor dost bende yaşadım aynılarını dediğin gibi bi başladı mi 20 kupon da arka arkaya gider ki dediğin gibi hepde tekten gider kazandinda mi aynı şekilde seri gelebiliyor şans gerçekten herssy çark ters döndü mü dikiş tutmuyor

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,506
9,387
113
Oluyor dost bende yaşadım aynılarını dediğin gibi bi başladı mi 20 kupon da arka arkaya gider ki dediğin gibi hepde tekten gider kazandinda mi aynı şekilde seri gelebiliyor şans gerçekten herssy çark ters döndü mü dikiş tutmuyor
Sorun bende mi maçlarda mı anlamadim bugün bu kadar kupon nasıl yatıyor ben uçup kaçan 3.5 5.5 oynayan biri değilim korneri bile baremi olan 8.5 tan almam 7.5 tan alırım ama bugün barem altı bile gelmedi öyle düşün bugün tam bir soygun günüydü kendimizi tutamadık yine verdik derin bir nefes alıp yarını bekleyemiyoruz

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,585
3,855
113
Sorun bende mi maçlarda mı anlamadim bugün bu kadar kupon nasıl yatıyor ben uçup kaçan 3.5 5.5 oynayan biri değilim korneri bile baremi olan 8.5 tan almam 7.5 tan alırım ama bugün barem altı bile gelmedi öyle düşün bugün tam bir soygun günüydü kendimizi tutamadık yine verdik derin bir nefes alıp yarını bekleyemiyoruz
Çok iyi anlıyorum dost zaten dediğin gibi sabretsek bırak yarını akşamı bile bekleyemiyoruz zaten sabretmeyi bilsek kumardan yüzde 80 kazanç sağlanır da kumarbaz da bu yüzden kumarbaz işte