Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şanssızlık

omer19051905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,667
1,499
113
40 aldım 80 verdim diyorum bana şanslısın diyorsun reis gece gece

BLUE77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,209
717
113
40 aldım 80 verdim diyorum bana şanslısın diyorsun reis gece gece
Sende hep alacağıni falanmi sanıyorsun çesmemi sürekli sana akacak zaten kasanın yüzde 10 falan dağıtılıyor dur binlerce oyuncu var hergun sanamı verecek 40 k bir işe yarardı şimdi neden böyle oldu diye konu acmazdin biraz iradeli olalım arkadaslar

omer19051905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,667
1,499
113
Sende hep alacağıni falanmi sanıyorsun çesmemi sürekli sana akacak zaten kasanın yüzde 10 falan dağıtılıyor dur binlerce oyuncu var hergun sanamı verecek 40 k bir işe yarardı şimdi neden böyle oldu diye konu acmazdin biraz iradeli olalım arkadaslar
Hocam o parayı kazandiktan sonra rahat duramiyorsun tekrar oynamak istiyorsun kafandan çıkmıyor kendi hayatını unutmuscasina oluyor bu olay hata benim hatam kabulleniyorum zaten 2 çift laf için açtım konugu

BLUE77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,209
717
113
Hocam o parayı kazandiktan sonra rahat duramiyorsun tekrar oynamak istiyorsun kafandan çıkmıyor kendi hayatını unutmuscasina oluyor bu olay hata benim hatam kabulleniyorum zaten 2 çift laf için açtım konugu
Bak kardeş bir arkadas yeni konu açmış Max yakalamış yani bugünde başkasına vermiş şimdi o arkadaş sabaha kadar oynasın bir daha çok zor sıfırlar irade olmadimi herseyini bitirirsin benim mesaj kutum hergun para isteyenlerle dolu coguda bir paket sigara parası bile etmez yani kendinizi bukadar bitirmeyin

Kript10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,617
1,658
113
Bi dönem oluyor her kupon tek golden yatıyor, her slot 10x ödüyor. Bir dönemse kemal sunal filmi gibi her elimi attığım yerden para geliyor. Hayat böyle.

kaç aydır slotlara maaş bırakıyordum. Geçen hafta kod kovaladım başta 200 kya ulaştım. Borçları kapadım elde 20 k kaldı. Keyfi oynarken 250 k’yı gördüm. O da 1 saatte sıfırlandı. Şu an sıfır borç 3 bira bir paket de sigaram var. Yine kod kovalıyorum.

Şans açıldı mı açılıyor, kısmette varsa para geliyor. Önemli olan hedef belirlemek bence. Şansınız bol olsun dostlarım