- 1,505
- 1,645
- 113
İlk yarı gölü vermedi o olsa üste bile gidetdi geçmiş olsun1 haftada tekten giden 10. Kupon felan heralde bu İtalya ligi hep üzdü beni olmayınca olmuyor iyi para alacaktık iadeden son dakika iptal geldi Ekli dosyayı görüntüle 761521
Sağol dost tamamen Şansızlıkİlk yarı gölü vermedi o olsa üste bile gidetdi geçmiş olsun
Dost kuponları genelde böyle oynuyorum zaten bende riskli olduğunun farkındayım zaten riskli oynuyorum da ama böyle gidince de üzülüyor insan ama gelincede sağlam gelmiş oluyorbaba 34 ORANLI kupon yapmışsın bi zahmet yatsın tek olur çift olur ne bekliyodun ki
Gusül abdesti al1 haftada tekten giden 10. Kupon felan heralde bu İtalya ligi hep üzdü beni olmayınca olmuyor iyi para alacaktık iadeden son dakika iptal geldi Ekli dosyayı görüntüle 761521
Aynı benimde öyle 20 kupon felan vardır herhalde tek korner tek gol1 haftada tekten giden 10. Kupon felan heralde bu İtalya ligi hep üzdü beni olmayınca olmuyor iyi para alacaktık iadeden son dakika iptal geldi Ekli dosyayı görüntüle 761521