Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Şanslısın 50 TL Freebet Yatırımlı

Ruletci16

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
53
6
8
50 tl freebet in 10 kat 1.85 orandan çevirimi mevcuttur. Kombine kuponlar da en az bir maç 1.85 oran olmak zorundadır. Canlı alt üst karşılaşmaları çevirime dahildir.Bonustan maksimum 200TL çekim yapabilirsiniz.100TL yatırım şartı vardır ve hesabınızda kalacaktır. Çekim işleminden sonra anaparanızı tek kat 1.50 orandan çevirip limitsiz olarak tekrar çekebilirsiniz. Kullanıcı adınızı bize ilettikten sonra aktif edilecektir.
100de birbilyon dolandırıcı sakın yatirmayin benim 100 gitti sözde 200 çekecektik engellediler yazık isteseydiniz 100 gönderirim

MetinReis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
522
603
93
100de birbilyon dolandırıcı sakın yatirmayin benim 100 gitti sözde 200 çekecektik engellediler yazık isteseydiniz 100 gönderirim
Reis yanlız böyle laf atamazsın varsa kanıtın at buraya bizde görelim ben çektim hiçbir sıkıntı yapmadılar

bayefecan

"Herkes yalan söyler"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
509
490
63
dolandırıcı bunlar

Emirrr1912

Yeni üye
Yeni Üye
1
0
1
Dolandırıcı site 567 TL me çöktüler ilk hesap onaylı değil dediler 3 gün süreli mail attık ikametgah sonra tekrar verdik sistemde sıkıntı var şimdi verin dediler tekrar verdik bu seferde bahsinizde sıkıntı var kasanızın hepsini basmanız lazım gemde kendi kafansjnda oran belirledi 2.00 üstü olcak diye dediler en sonunda 567 TL mi hepsini yediler

Ekli dosyalar

burak1345

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,315
303
83
Dolandırıcı site 567 TL me çöktüler ilk hesap onaylı değil dediler 3 gün süreli mail attık ikametgah sonra tekrar verdik sistemde sıkıntı var şimdi verin dediler tekrar verdik bu seferde bahsinizde sıkıntı var kasanızın hepsini basmanız lazım gemde kendi kafansjnda oran belirledi 2.00 üstü olcak diye dediler en sonunda 567 TL mi hepsini yediler
Kesinlikle dolandiricilar bende deneme bonusu aldim 100 tl yatir cevrim tamam dediler yatirdim ana paraninda 10 kat cevrilmesi lazim dediler onuda cevirdim cekim talebi verdim evrak istedi sonra ip yalani bi bu site bide meritroyalbet 2 site dolandirdi Allah cezalarini versin 1 lira yatirmayin bu dolandiricilara...

MetinReis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
522
603
93
Reis bu dolandırma olayları forumda herhalde bı benim başıma gelmedi attım çektim hiçbir sıkıntı olmadı bende