Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şansızlık

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,450
2,434
113
Fransa üst dedik kayıp bonusu da gidecek belli oldu. 2 hafta liglerde vurgun yaptılar yetmedi şampiyonlar Ligi'nde yaptılar yetmedi şimdi de milli ara vurgunu yapacaklar belli oldu. Milli ara sonrası liglerde bakarlar millette para yok az oynayan var verirler biraz sonra dağıttık zaten diyip soymaya yine devam. Ah bir şans gülse 1 m falan kazansam jackpot falan düşse varya su idda stressiz oynucam

bughays97

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,058
968
113
Fransa üst dedik kayıp bonusu da gidecek belli oldu. 2 hafta liglerde vurgun yaptılar yetmedi şampiyonlar Ligi'nde yaptılar yetmedi şimdi de milli ara vurgunu yapacaklar belli oldu. Milli ara sonrası liglerde bakarlar millette para yok az oynayan var verirler biraz sonra dağıttık zaten diyip soymaya yine devam. Ah bir şans gülse 1 m falan kazansam jackpot falan düşse varya su idda stressiz oynucam
1 tane attıda

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,768
5,065
113
Oynadığınız kuponlari forum vs platformlarda paylasmayin, takip ediyorlar.

onkooo411

💚🖤Kocaelispor💚🖤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,409
2,057
113
İtalya moldova ya gol atmıyor yine şikeler donuyor dünya kupası

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,450
2,434
113
Bende sabah bir konuda şahit oldum inşallah aynı hatayı tekrardan yapmaz
Abi açık mı buldu bu millet. Tekrar jackpot düşürduyse çocuk geçmişten bu güne 1+m kazanmış olacak. Ben daha bir kere slotta sporda jackpot falan 100 görmedim neredeyse ya. 70 k Lara çıktım daha önce oda 2 ay uğraştım yavaş yavaş arta arya yada 1 ay yapmam sürdü. Millette ne şans var

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,450
2,434
113
8 maçın 6 si alt oldu. 3 lü kombin yapan birinin kazanma ihtimali yok yani 😃

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,450
2,434
113
niye dostum alt oynayanı dövüyorlar mı
Ben üstcuyum. Bir kere alt oynamıştım 7 maçı alt olan takım İrlanda ligiydi hatta 10/15/25 de gol olmuştu ilk yarı 1.2 bitmişti yatmıştım birdaha oynamadım. Alt dedim mi maçlar 4.5 oluyor bu kez

canlap34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
262
80
28
Abi açık mı buldu bu millet. Tekrar jackpot düşürduyse çocuk geçmişten bu güne 1+m kazanmış olacak. Ben daha bir kere slotta sporda jackpot falan 100 görmedim neredeyse ya. 70 k Lara çıktım daha önce oda 2 ay uğraştım yavaş yavaş arta arya yada 1 ay yapmam sürdü. Millette ne şans var
Birazda şans ne zaman kusacagi belli olmuyor