- 4,456
- 1,535
- 113
YouTube deHangi platform
YouTube deHangi platform
Bana delikanlı 2 kişi lazimBeyler
Hayır dirBana delikanlı 2 kişi lazim
Söyle dostBana delikanlı 2 kişi lazim
Sana aslan ile Ceylan'ın hikayesini anlatıyımBana delikanlı 2 kişi lazim
Anlatta dinlesinSana aslan ile Ceylan'ın hikayesini anlatıyım
Osimhen mrb kardeşim jackpot dusurmussun hayırlı olsun inşallah doğru kullanırsın kazancını.. Bir ara slottan vurmustun birşeyler kafayı kullanmadigin için kuru ekmeğe muhtaç duruma gelmiştin umarim tekrar aynı şeyi yasamazsinÖyle valla kulisbet 1600 yaptım 500 yatır 1000 cek dedi para olmadıgı İcin cekedim
Aynen oyle0.5 bile gelmiyor artık o kadar arttı şike
Ne var ki kulisbetteValla bende 6.5k yaptım onu
Yasak dostumKodlardan 1500 TL birikti lakin para yok sizden para talep etmiyorum yardımlaşma talep ediyorum bir site var 100 TL veriyor 1x çevrim sonrası Max 500 veriyor bana 250 TL lazım 300 olarak geri dönerim ?
Form spini sanirimNe var ki kulisbette
Yasak değil Ağa para talep etmiyorum ki kişi deneme bonusunu alıp 100 TL 1 xcevrjm 500 yap Çek bana 250 lazım 350 olarak geri odicem hem o kazancak hem ben neyse boşver vazgectimYasak dostum
OkeYasak değil Ağa para talep etmiyorum ki kişi deneme bonusunu alıp 100 TL 1 xcevrjm 500 yap Çek bana 250 lazım 350 olarak geri odicem hem o kazancak hem ben neyse boşver vazgectim
Aynen öyleŞu bülten de nasıl kazanacaksınEkli dosyayı görüntüle 881552
Sporda 300 k falan düşürmüştü tekrar mi düşürmüşOsimhen mrb kardeşim jackpot dusurmussun hayırlı olsun inşallah doğru kullanırsın kazancını.. Bir ara slottan vurmustun birşeyler kafayı kullanmadigin için kuru ekmeğe muhtaç duruma gelmiştin umarim tekrar aynı şeyi yasamazsin