Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şansızlık

gecekondu09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
113
35
28
Allah kitab gitmesinde ne olsun lan bı insan insanın anasını siktiler yeter ya

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,240
8,529
113
Son 40 spinde bakiye 570 tl idi 20 saniye uykuya dalmışım gözümü Actım 1600 tl yazdı bnde anlamadım demek 100 x attı
Doğrudur kanka 500 bul eş dosttan vardır atacak biri. Ya da bu mesajı gören osi dosta yardım etmek isteyen biri çıkar belki diye ben belirteyim senin yerine. İstek yok. Hayırsever aradık

Hercai07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,049
468
83
Son 1 haftada 50k verdik lanet olsun ya

Hercai07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,049
468
83
Olmayavak macta 2 devre 3 gol cikiyor olucak macta 1 gol cıkmıyor

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,243
6,419
113
şuraya bak 3.çeyrek 0 attı ev depe handikap verdim 4 başı olana bak allah kitap demiş yukarda arkadaş onlarda kalmadı zaten hayat harbi boş

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,799
6,638
113
Doğrudur kanka 500 bul eş dosttan vardır atacak biri. Ya da bu mesajı gören osi dosta yardım etmek isteyen biri çıkar belki diye ben belirteyim senin yerine. İstek yok. Hayırsever aradık
İşe girdim işler yogun knk sabah 8 aksam 8 hergün mesai yorgunum 2 haftadır hayırlısı bakalım

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,440
2,432
113
s.ligi öncesi maçlar hep alt bitti s.ligi şikeli s.ligi sonrası verirler az dedik çoğu favori kazanamadı. Real,GS, feyenord batırdı. Sonra kadınlar s.ligi soydu sonra U19 çok soydular milli maçlarda verirler dedik son maç Macaristan 1.5 dan gitti. 33 gol olup 63 dk 1 gol nasıl olmuyor. Yazdan sonra tutan kuponum yok neredeyse doğru düzgün. Maçlar hep soyuyor. Bıktım pskolojim bozuldu. MS diyorsun 2.1 yeniliyor. Feyenord geçen 2 gol atar dedim adamlar lig başladı başlayalı sadece PSV yenildiler. Oynadığı tüm maçlar da 2 gol atan takım 2.1 yenildi. Herşey şikeli düzgün maç bulmak zor. Konbin yapsan 3 lude alt kombini de yapsan üst ye hepsi yatıyor