Aydindamisin isyan09Bol Şans
Aydindamisin isyan09Bol Şans
Koyduk bu altiliyi ya nasip benim cikmam lazim bubtelefon evde diger telefonu alacam tutarsa geregi yapilirson sıradan dışarı iyi attı kendini
Anlamıyorum dost ama şans seninle olsunBeyler ilk ayagi gecersek cok tehlikeli bir altili milyonlara gidebilir rast gele
Yükleniyor…
aty.tc
6 numara 4 e faul yaptiysa sıralama değişiyor komiserler kurulu protestoyu kabul ederse 1. 4 numara olurprostesto var 4 nolu atın ilgilisi 6 no lu ata prostesto çekti bu ne demek oluyor
Abi ne oldu altiliGardas ben bazi seyleri anlamiyorum bi fare bi kediye kafa tutuyorsa ya yakinlarda kacacagi bir delik yada kedinin arkasinda guvendigi bir it vardir bu forumda herkesin tesadufi oldugunada inanmamaya basladim birileri bizim isimizi aldida arkaya dekormu yapiyor onuda cozemedim ama burdan herkese bi cumle soyleyim goklerden gelen bir karar vardir kalemi kiracak ancak yaradandir birilerinin poh pohuna gelip bize bi eylem yapmaya karar veren varsa butun ailesinide yaninda tasisin
Yatmıştır ne olacakAbi ne oldu altili
Kralın canı sağolsun o çok kral bi adamdırYatmıştır ne olacak
Altili yatmis gardas canimiz saolsun yarina bakariz sana para atacaktim suan transfer yapamiyorum gunluk 25 bin limitim var kardes kusura bakma bikac arkadasta yazmis onlarda kusura bakmasinKralın canı sağolsun o çok kral bi adamdır
Tamam dostum sorun değil yarın haberlesirizAltili yatmis gardas canimiz saolsun yarina bakariz sana para atacaktim suan transfer yapamiyorum gunluk 25 bin limitim var kardes kusura bakma bikac arkadasta yazmis onlarda kusura bakmasin
@Daimon reis burayi kirmiziya boya oyle derdi bi saygideger kral😁Tamam dostum sorun değil yarın haberlesiriz