Bugün 00:56 #61 S Sansalo Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,435 1,274 113 ygt4343' Alıntı: eyvallah dost bi ihtiyacin olursa sende yaz elimizde varsa yardımcı olurum her zaman. Genişletmek için tıkla ... Para bi sende olur bi bende onlar mevzu degil ben seni tanidim sen namuslu bi adamsin ucun besin a... Hayirli geceler
ygt4343' Alıntı: eyvallah dost bi ihtiyacin olursa sende yaz elimizde varsa yardımcı olurum her zaman. Genişletmek için tıkla ... Para bi sende olur bi bende onlar mevzu degil ben seni tanidim sen namuslu bi adamsin ucun besin a... Hayirli geceler
Bugün 00:58 #62 ygt4343 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 5,470 1,401 113 Sansalo' Alıntı: Para bi sende olur bi bende onlar mevzu degil ben seni tanidim sen namuslu bi adamsin ucun besin a... Hayirli geceler Genişletmek için tıkla ... aynen öyle para gelip gecici hayırlı geceler dost
Sansalo' Alıntı: Para bi sende olur bi bende onlar mevzu degil ben seni tanidim sen namuslu bi adamsin ucun besin a... Hayirli geceler Genişletmek için tıkla ... aynen öyle para gelip gecici hayırlı geceler dost