- 5,155
- 3,067
- 113
Senin grand rapids beni yakti 7 gelse altılı vardı 10 misli yalan etti ama sana fena yaramis119 k kazanç dost 199 k değil yanlış görmüşsün![]()
Senin grand rapids beni yakti 7 gelse altılı vardı 10 misli yalan etti ama sana fena yaramis119 k kazanç dost 199 k değil yanlış görmüşsün![]()
bi süre ara veriyim en iyisi yoksa geri verecez abi@jrhusojr06 aferin aslanim helal olsun gule gule harca
5.kosuda gel 1. Numarayı yikicazbi süre ara veriyim en iyisi yoksa geri verecez abi![]()
valla reis oynadıktan sonra gördüm yazdıklarınızı içim rahatladı gelir dedim öyleHuso 7yi sen oynarken konudan mi gordun kendin mi buldun
2 boy geç çıktı bu Ayhan kurşun salağı yüzünden ondan kaçmış baş ile verdi.Senin grand rapids beni yakti 7 gelse altılı vardı 10 misli yalan etti ama sana fena yaramis
ankarada canlı görüp aşık olduğum için yazıyom her koşusunda nasip bugün kazandırdıSenin grand rapids beni yakti 7 gelse altılı vardı 10 misli yalan etti ama sana fena yaramis
@blanks kardesim sabahtan konuyu acan parayi alir cavidancani sen vermisin canalusu sen vermisin grandrapidsi ben vermisim gozpinari zaten altiliya tek vermisim bizde zaten insanlar kazansin diye veriyoruz herkes nasibini yer gecen aksam emireneste oldugu gibi herkese bol sansvalla reis oynadıktan sonra gördüm yazdıklarınızı içim rahatladı gelir dedim öyle![]()
Bu 6 ya sen mi basiyon kafa çıkıyor fazla güvenme su atavalla reis oynadıktan sonra gördüm yazdıklarınızı içim rahatladı gelir dedim öyle![]()
Halis çifte yapabilirBu 6 ya sen mi basiyon kafa çıkıyor fazla güvenme su ata
yok reis ben oynamadımBu 6 ya sen mi basiyon kafa çıkıyor fazla güvenme su ata
daha oynama parayı ye birazyok reis ben oynamadım![]()
Tamam abi bol şans burdayım ben@blanks ben bi yarim saat bi saat havuza gircem 5li tutarda iyi para verirse sana para atarim dagitimi yaparsin iki uc kisiye hadi bol sans