- 840
- 1,438
- 93
3 binlik 5li ganyana 500 lira cok az be439 gösteriyor
3 binlik 5li ganyana 500 lira cok az be439 gösteriyor
Saglik olsun denedik olamdi 5li 440 altili 1700 @jrhusojr06 burdamisin kral6 geldi
Neyse biz devamSaglik olsun denedik olamdi 5li 440 altili 1700 @jrhusojr06 burdamisin kral
bol şans
Bol şanslar dilerim
@blanks bizim konumuza gelip iki uc at alip parayi kapip kimseye bi lira faydasi olmayan adamlar gelip yazmasin kardesim sende verecegin atlari 20 saniye kala yaz kral olsalar benim konumda selam yok uzaktan takip edip parayi alip kendileri yesinler aslanim benimle ayni fikirde oldugunu dusunuyorum biz burda zarara girsek bile soruyoruz bizim oyle arkadasa ihtiyacimiz yokArkası 4 geldi sanırım
Bi yere yazdim simdi para yetisirse saglam bi altili gelirBurda 4 numarq güzel at gelebilir
olur bu kupon ilk mac kacta basliyor
Kim yamuk yaptı??@blanks bizim konumuza gelip iki uc at alip parayi kapip kimseye bi lira faydasi olmayan adamlar gelip yazmasin kardesim sende verecegin atlari 20 saniye kala yaz kral olsalar benim konumda selam yok uzaktan takip edip parayi alip kendileri yesinler aslanim benimle ayni fikirde oldugunu dusunuyorum biz burda zarara girsek bile soruyoruz bizim oyle arkadasa ihtiyacimiz yok
8 de odense ilk macolur bu kupon ilk mac kacta basliyor
Yamuk yapan yok parayi cok seven varKim yamuk yaptı??