- 2,955
- 1,500
- 113
Malesef agf sonuncusu at gelse bile 33 veriyor en iyi halde 7.-8. at bile kurtarmıyor altılı bedelinişimdiki ayakta essek gelmesi lazım
Malesef agf sonuncusu at gelse bile 33 veriyor en iyi halde 7.-8. at bile kurtarmıyor altılı bedelinişimdiki ayakta essek gelmesi lazım
aynen verdiği parayı kurtarsın da baktık bende az önce ne verdiğineBu bari kupon bedelini çıkarsın ikinci altılıya yonelelim
Dm den yazdin mi gorunmuyorBu bari kupon bedelini çıkarsın ikinci altılıya yonelelim
Kupon parasini zor cikarir ikinci altili daha cok verebilir9 geldi 7.45
baktım biliyorum 2k gösteriyor İnşallah ikinci altılı yazdığın gibi gelir de iyi verirKupon parasini zor cikarir ikinci altili daha cok verebilir
Birinci altili tuttu 2.altilida cok buyuk ihtimalle tutar7 numara koydu güzel
İnşallah İnşallahBirinci altili tuttu 2.altilida cok buyuk ihtimalle tutar
Bursada ne olacagi belli olmayan programda 4 yaris once grup2 yarista 7 kalan tumbul ismet bu grubu gecer onun ustune oyun kurduk herkese bolsans
Hayrolsun abi yazdımDm den yazdin mi gorunmuyor
Gorunmuyor ne yazdigin kralHayrolsun abi yazdım
Birinci altili 1.750 verdiİnşallah İnşallah
Hayir hayir kotu bisey yokda ne yazdigini goremedim silinmis hepsi ondan sordumHayrolsun abi yazdım
Yok sadece hayrolsun yazdım abi sıkıntı yoksa problem yok demektirHayir hayir kotu bisey yokda ne yazdigini goremedim silinmis hepsi ondan sordum