http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede Sansalo | Ankara 2.Altılı Ganyan

Kupon Miktarı
1080
Kupon Oranı
1.01

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,536
1,396
113
Helal o

Helal olsun birde pencere dedin
Benim konuma gelen arkadaslara uyari olsun diye yaziyorum bu @FURY MAN isimli adama borc yada baska turlu para atmayin bu arkadasta sikinti var infazini yakmayacak olsa bizi indirecekmis hem borc alip vermeyip cokme sekillerine giriyor cezaevinden isim veriyor bos ankara emniyetinden sordurdum bu tur insanlarla muhattap olmayin insan suclu olabilir katilde olabilir once adam olmak lazim kimse kogusa camiden gelmiyor ama kogustan camiye giden cok

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,398
3,491
113
Benim konuma gelen arkadaslara uyari olsun diye yaziyorum bu @FURY MAN isimli adama borc yada baska turlu para atmayin bu arkadasta sikinti var infazini yakmayacak olsa bizi indirecekmis hem borc alip vermeyip cokme sekillerine giriyor cezaevinden isim veriyor bos ankara emniyetinden sordurdum bu tur insanlarla muhattap olmayin insan suclu olabilir katilde olabilir once adam olmak lazim kimse kogusa camiden gelmiyor ama kogustan camiye giden cok
Kardeş sen parani aldın dedigim gün attım yaş kac senin para atıp ertesi gün cocuk gibi aglayıp paramı geri ver diyosun nasıl insanlarsınız anladım sen kimsin 400 tl için dolandırıcı falan diye beni kötülüyosun sana cok pis sardım haberin olsun bunuda buraya bıtakayım ben bu arkadaşın parasını gönderdim bana dolandırıcı falan diyen adamın anlını karışlarım haberin olsun 4 yıldır bu formdayım coluk cocuk doldu form adamın ayarını kacırmayın yavşaklıgın alemi yok senin gibi cok cakal bogdum ben haberin olsunScreenshot_2025-09-20-04-03-15-69_b63087ff95c878450de4fc67c9d096d4.jpg

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,062
24,220
113
Nerdesin la yavşaklar bu adama yalakalık yapıcam diye konularda karı gibi konuyosunuz hadı cıkın bişey söyleyin etek altınamı saklandınız noldu he
Sorun ne dost . Millete niye saydırıyon onu anlamadım

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,398
3,491
113
Konuyla alakam yok ama ilginc oln 10 gün sonramı görüp cevap verdin
Yeni gördüm dm de kusura bakma yanlış anladım hakkını helal et falan yazmış burda yazdıgı şeye bak kimse bana bunları söyleyemez yavşaklık yapmasın kimse

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,536
1,396
113
Kardeş sen parani aldın dedigim gün attım yaş kac senin para atıp ertesi gün cocuk gibi aglayıp paramı geri ver diyosun nasıl insanlarsınız anladım sen kimsin 400 tl için dolandırıcı falan diye beni kötülüyosun sana cok pis sardım haberin olsun bunuda buraya bıtakayım ben bu arkadaşın parasını gönderdim bana dolandırıcı falan diyen adamın anlını karışlarım haberin olsun 4 yıldır bu formdayım coluk cocuk doldu form adamın ayarını kacırmayın yavşaklıgın alemi yok senin gibi cok cakal bogdum ben haberin olsunEkli dosyayı görüntüle 844745
Kardesim bu mesajı onceden yazmıştım parayı odedin tesekkür ederim Bi sorun yok benim gönlümde