Helal o
Helal olsun birde pencere dedinIlk ayak 7
Son ayak 5 Pencere
Helal olsun birde pencere dedinIlk ayak 7
Son ayak 5 Pencere
Benim konuma gelen arkadaslara uyari olsun diye yaziyorum bu @FURY MAN isimli adama borc yada baska turlu para atmayin bu arkadasta sikinti var infazini yakmayacak olsa bizi indirecekmis hem borc alip vermeyip cokme sekillerine giriyor cezaevinden isim veriyor bos ankara emniyetinden sordurdum bu tur insanlarla muhattap olmayin insan suclu olabilir katilde olabilir once adam olmak lazim kimse kogusa camiden gelmiyor ama kogustan camiye giden cokHelal o
Helal olsun birde pencere dedin
Kardeş sen parani aldın dedigim gün attım yaş kac senin para atıp ertesi gün cocuk gibi aglayıp paramı geri ver diyosun nasıl insanlarsınız anladım sen kimsin 400 tl için dolandırıcı falan diye beni kötülüyosun sana cok pis sardım haberin olsun bunuda buraya bıtakayım ben bu arkadaşın parasını gönderdim bana dolandırıcı falan diyen adamın anlını karışlarım haberin olsun 4 yıldır bu formdayım coluk cocuk doldu form adamın ayarını kacırmayın yavşaklıgın alemi yok senin gibi cok cakal bogdum ben haberin olsunBenim konuma gelen arkadaslara uyari olsun diye yaziyorum bu @FURY MAN isimli adama borc yada baska turlu para atmayin bu arkadasta sikinti var infazini yakmayacak olsa bizi indirecekmis hem borc alip vermeyip cokme sekillerine giriyor cezaevinden isim veriyor bos ankara emniyetinden sordurdum bu tur insanlarla muhattap olmayin insan suclu olabilir katilde olabilir once adam olmak lazim kimse kogusa camiden gelmiyor ama kogustan camiye giden cok
Sorun ne dost . Millete niye saydırıyon onu anlamadımNerdesin la yavşaklar bu adama yalakalık yapıcam diye konularda karı gibi konuyosunuz hadı cıkın bişey söyleyin etek altınamı saklandınız noldu he
Yukarıyı okursan anlarsınSorun ne dost . Millete niye saydırıyon onu anlamadım
Konuyla alakam yok ama ilginc oln 10 gün sonramı görüp cevap verdinYukarıyı okursan anlarsın
Yeni gördüm dm de kusura bakma yanlış anladım hakkını helal et falan yazmış burda yazdıgı şeye bak kimse bana bunları söyleyemez yavşaklık yapmasın kimseKonuyla alakam yok ama ilginc oln 10 gün sonramı görüp cevap verdin
Kardesim bu mesajı onceden yazmıştım parayı odedin tesekkür ederim Bi sorun yok benim gönlümdeKardeş sen parani aldın dedigim gün attım yaş kac senin para atıp ertesi gün cocuk gibi aglayıp paramı geri ver diyosun nasıl insanlarsınız anladım sen kimsin 400 tl için dolandırıcı falan diye beni kötülüyosun sana cok pis sardım haberin olsun bunuda buraya bıtakayım ben bu arkadaşın parasını gönderdim bana dolandırıcı falan diyen adamın anlını karışlarım haberin olsun 4 yıldır bu formdayım coluk cocuk doldu form adamın ayarını kacırmayın yavşaklıgın alemi yok senin gibi cok cakal bogdum ben haberin olsunEkli dosyayı görüntüle 844745
gelir mi beBeyler boyle bisey dusunduk rastgele
Yükleniyor…
aty.tc