- 20,343
- 12,351
- 113
Tebrikler abi bana da atmıştın ödül ( birşey istemiyorum ) sadece tebrik etmek için yazdım şansın daim olsun seviliyorsun @Sansalo
tamam sen dagit barios mrt kucuk biseyde kturgaya atAbi atabilirsen benim ibana tek at ben dağıtırım arkadaşlara
Emegine sağlık dost
Tebrikler daim olsun
Beyler hesabimda kisit var transfer yapamiyorum bu nedenle soz verdigim arkadaslara kucukte olsa baska gesaptan attiriyorum inanin suan imkanim yok para var ama fast yapamiyorum mazur gorun mrt 200 barios 200 kturgay 150 blanks 500 seklinde 5 dakikaya aticaklar diger arkadaslar kusura bakmasin bi dhaki sefere telafi ederiz@Sansalo kesene bereket şimdiden şanssızlığı kırdın galiba Pazar günü ve bugün daha çok kazanırsın İnşallah
kesene bereket geldi @SansaloBeyler hesabimda kisit var transfer yapamiyorum bu nedenle soz verdigim arkadaslara kucukte olsa baska gesaptan attiriyorum inanin suan imkanim yok para var ama fast yapamiyorum mazur gorun mrt 200 barios 200 kturgay 150 blanks 500 seklinde 5 dakikaya aticaklar diger arkadaslar kusura bakmasin bi dhaki sefere telafi ederiz
Ksura bakmayin bu sefer boyle olsun odul kucuk oldu ama az veren candan zor sartlarda yolladim baska hesaptan hayrini gorunkesene bereket geldi @Sansalo
biliyorsun ödül için takip etmiyorum gönlünden geçti gönderdin gönlü zengin adam 👍Ksura bakmayin bu sefer boyle olsun odul kucuk oldu ama az veren candan zor sartlarda yolladim baska hesaptan hayrini gorun
@Daimon burasi tamam oduller dagitildi kosular bittiKsura bakmayin bu sefer boyle olsun odul kucuk oldu ama az veren candan zor sartlarda yolladim baska hesaptan hayrini gorun
Kazancın daim olsun reis@Daimon burasi tamam oduller dagitildi kosular bitti