100 misli 5li var yegenim 😆 2 ile 4 vardi7li geldi hayırlı olsun inşallah güzel bişey verir 4 misliye
477 gösteriyor beşli *100 🙂Elli kere yazma mu..... Ko..... Senin adin gecen yollamistim ibanin var dogrumu aticam birazdan elli atmis aliriz burdan
600 e kadar yolu var477 gösteriyor beşli *100 🙂
İnşallah İnşallah600 e kadar yolu var
Hadi be abi ciddi misinn100 misli 5li var yegenim 😆 2 ile 4 vardi
1000 olsun hatta 🙂600 e kadar yolu var
Yukariyi okusana aslanim mrt getirdi sabahtan beri bizi siktirdi sonunda getirdi😆Hadi be abi ciddi misinn
Kanka geçen ilk altılı kaybedince size ödül atarım demiştin beni de görme şansın var miElli kere yazma mu..... Ko..... Senin adin gecen yollamistim ibanin var dogrumu aticam birazdan elli atmis aliriz burdan
Var ama hesapta kisit var bi bekle bi sekilde halletcez mrt barios blanks odul alacakKanka geçen ilk altılı kaybedince size ödül atarım demiştin beni de görme şansın var mi
Kanı kaynıyor çocuğun heyecanlı 🤣🤣Yukariyi okusana aslanim mrt getirdi sabahtan beri bizi siktirdi sonunda getirdi😆
Teşekkürler kesene bereket dostumVar ama hesapta kisit var bi bekle bi sekilde halletcez mrt barios blanks odul alacak
Senin ibanin yok sen dmden iban atTeşekkürler kesene bereket dostum
Abi atabilirsen benim ibana tek at ben dağıtırım arkadaşlaraVar ama hesapta kisit var bi bekle bi sekilde halletcez mrt barios blanks odul alacak
Eyvallah dostumSenin ibanin yok sen dmden iban at
isteydim yeni geldim yoksa takip ederdim biliyorsunKanı kaynıyor çocuğun heyecanlı 🤣🤣