Yatti gardas 100 misli 5li var onuda kendime sakliycam gelirse yazarim bi goz var ama@Sansalo son ayak tek mi kalfi
2 tek kardeşim gelirse 7li 4 misli kazanacak gelmezse sağlık olsun dicez@Sansalo son durum nedir açıklama bekliyoruz
Göz hakkı denen birşey varYatti gardas 100 misli 5li var onuda kendime sakliycam gelirse yazarim bi goz var ama
Tamam lan hesabimda kisit var ama sana baskasinin hesabindan yolluyacam buradada 2 ile 4 var 100 misli 5li ganyan getiremessen gorunme gozume madem sabahtan beri takip ediyon getir hakkini alGöz hakkı denen birşey varartık az da olsa görürsün sabahtandir seni takip ediyorum
![]()
TammmTamam lan hesabimda kisit var ama sana baskasinin hesabindan yolluyacam buradada 2 ile 4 var 100 misli 5li ganyan getiremessen gorunme gozume madem sabahtan beri takip ediyon getir hakkini al
Elli kere yazma mu..... Ko..... Senin adin gecen yollamistim ibanin var dogrumu aticam birazdan elli atmis aliriz burdan@Sansalo 2 getirdi
Evet doğrudur tesekkurlerElli kere yazma mu..... Ko..... Senin adin gecen yollamistim ibanin var dogrumu aticam birazdan elli atmis aliriz burdan