1456 vardi sayfada cikmamis bi sonraki sayfada 6 yi gorursun bakarsan devam😆6 geldi
1456 vardi sayfada cikmamis bi sonraki sayfada 6 yi gorursun bakarsan devam😆6 geldi
Ohhh beeeee1456 vardi sayfada cikmamis bi sonraki sayfada 6 yi gorursun bakarsan devam😆
Kaç ganyandi1456 vardi sayfada cikmamis bi sonraki sayfada 6 yi gorursun bakarsan devam😆
Evt@Sansalo 7li de devam mı abi
7li devam para vermez bide buraya atmadigim fixo var 4 at kombine 300 misli 2 si geldi 3. Simdi 4@Sansalo 7li de devam mı abi
6. Ayak 4 gelirse won mu buEkli dosyayı görüntüle 836837
Yazık oldu en azından oyun parası cikardi. Muhammed mir bilgin Vedat abisi nasıl sildim sende bittin artık. Normalde 5. Ayağı ilk tek atasim vardı atmadım 10 numara yüzünden ilk ayak 7 tek tutuyorum ilk ayakyam yatmamak için orayide karaladik
Koşacak ayakta 4 u tek mi atmışsın ?1456 vardi sayfada cikmamis bi sonraki sayfada 6 yi gorursun bakarsan devam😆
Hadi bakalım abi bol şans7li devam para vermez bide buraya atmadigim fixo var 4 at kombine 300 misli 2 si geldi 3. Simdi 4
Su best alyayi nasil yazdin o at degil nesil kazandi saskinim amw o ata hayatta oynamamEkli dosyayı görüntüle 836837
Yazık oldu en azından oyun parası cikardi. Muhammed mir bilgin Vedat abisi nasıl sildim sende bittin artık. Normalde 5. Ayağı ilk tek atasim vardı atmadım 10 numara yüzünden ilk ayak 7 tek tutuyorum ilk ayakyam yatmamak için orayide karaladik
2. Oldu gelmedi üstündeki ibine her yerde yarış alır İzmir'de Kocaeli'nde , şimdi Ankara'ya gelmiş bu atada ilk defa biniyor salak gibi tek attık biz tek atmasak getirirdi.6. Ayak 4 gelirse won mu bu
Ben çok at buluyorum öyle ama ganyanci olsam köşeyi donmstuk . 200 liralık altılı yapıp çöpe atıyoruzSu best alyayi nasil yazdin o at degil nesil kazandi saskinim amw o ata hayatta oynamam
6 geldi ganyan 9 bide2. Oldu gelmedi üstündeki ibine her yerde yarış alır İzmir'de Kocaeli'nde , şimdi Ankara'ya gelmiş bu atada ilk defa biniyor salak gibi tek attık biz tek atmasak getirirdi.