- 2,951
- 1,498
- 113
Ulan bu amerikalilar her alanda mı böyle olur futbol maçı 20 dk geç baslar NBA yarım saat geç baslar şimdi koşu 20.44deymis bakayım dedim 20.49 oldu hala gevşek gevşek hareketler
Ne farkeder bizimkiler saatinde gidiyorsa ne oluyor. Bi atı sokmak için 10 dakika uğraşıp sonra siyah bayrak kaldırıyorlar. Bak adamlarin atlara tereyağı gibi 10 saniyede giriyor ,Ulan bu amerikalilar her alanda mı böyle olur futbol maçı 20 dk geç baslar NBA yarım saat geç baslar şimdi koşu 20.44deymis bakayım dedim 20.49 oldu hala gevşek gevşek hareketler
Nerde unuttum anlamadimUstam beni unutuverdin
Görmedin mi atın heybetini diğerleri yanında at değildi tam safkan İngiliz atiydi , kronik sıkıntısı olabilir@engineer89 1i Ne diye bu kadar agir favori gostermisler anlamadim
Vallahi tam tersi hicbir sey göremedim duzlukte tukendi at dostGörmedin mi atın heybetini diğerleri yanında at değildi tam safkan İngiliz atiydi , kronik sıkıntısı olabilir
Kumda böyle büyük atlar affetmez 6li için iyi oldu bakalım hepsi böyle olsunVallahi tam tersi hicbir sey göremedim duzlukte tukendi at dost
Elazig 9/1 bitmez miAynen öyle o geçen Deo Volente yüzde 90 yıkılmıştı onu yikmamistim 5 liyi kacirmistim ogunden sonra devam ediyor şansızlık. Halbuki altiliyi buluyorum ama ne hikmetse son oynadığım yatıyor çok değişik olay artık bizden iflah olmaz dikiş tutturamayız. Hadi 1-2 olmayınca olmaz ama hiç oldurtamadik.
Iyi oldu tabii esek geld8. Digerleri de boyle olsun dedigin gibi dostKumda böyle büyük atlar affetmez 6li için iyi oldu bakalım hepsi böyle olsun
Oluyor öyle ağır favoriler Amerikada bazen yersiz,detaylı çalışıyorum amerikaya,İngiltereye çalışmak zor ama amerika yarışları yeterince veri buluyorum.@engineer89 1i Ne diye bu kadar agir favori gostermisler anlamadim
1/9 olduElazig 9/1 bitmez mi
1/9 bin tane aldik 9/1 gelse 4000 tane vardi kuponu kurtardi 250 de zarar ettiElazig 9/1 bitmez mi
5 li yaptım 3 agf geldi 172 liralık son ayak bakalım 1 kuruş versinde yine de tutsunElazig 9/1 bitmez mi
Derbeder ali var mi5 li yaptım 3 agf geldi 172 liralık son ayak bakalım 1 kuruş versinde yine de tutsun
Devami da boyle olsun da para versin bari dostOluyor öyle ağır favoriler Amerikada bazen yersiz,detaylı çalışıyorum amerikaya,İngiltereye çalışmak zor ama amerika yarışları yeterince veri buluyorum.
Var 3 at yaziliDerbeder ali var mi