Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede Sansalo | Altılı Ganyan Veliefendi 1.

Kupon Miktarı
252
Kupon Oranı
1.01

ibisevic

Bel vardır, bele olur bel.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
839
1,437
93
Gardas ben kazanmadim bir kac arkadas sayemde iyi kazandi ben kazanmadim bu yildiray firsat koluuyodu bak ben kazandim sana atmadim demek icin ben ona daha once soz verip atmamistim kendini tatmin ediyor koca adam siktiret ocak disi kaldi bos adam
:D ocak mutlu ocak sevinçli

Yildiraygs87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,216
2,989
113
Gardas ben kazanmadim bir kac arkadas sayemde iyi kazandi ben kazanmadim bu yildiray firsat koluuyodu bak ben kazandim sana atmadim demek icin ben ona daha once soz verip atmamistim kendini tatmin ediyor koca adam siktiret ocak disi kaldi bos adam
Bak ben sana ağzımı bozmadım kelimelerine dikkat et bak ha

Yildiraygs87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,216
2,989
113
Reis yaptığın etik değil, adamın niye konusuna geliyosun madem husumetin var adamı da engellemişsin e konuda da yoksun koşu bitiyor nispet yapıyorsun yakışıyor mu başkan
Ben kimseyi engellemedim kardeşim diğer arkadaş 8 den yattım diye mesaj atmış bende tekti ona atrım kuponu ne bişey yazdım

stalleno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,748
1,111
113
Elazığ 1. Altılı 5 de kaldık 288 liralık kupon bakalım ne vericek harbiden yeterdaaaa vallahi oynanma yüzdesine kanıp yazacağım atı yazmıyorum.

stalleno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,748
1,111
113
Ah be stalleno bu isi beceremedin bi turlu😆
Aynen öyle o geçen Deo Volente yüzde 90 yıkılmıştı onu yikmamistim 5 liyi kacirmistim ogunden sonra devam ediyor şansızlık. Halbuki altiliyi buluyorum ama ne hikmetse son oynadığım yatıyor çok değişik olay artık bizden iflah olmaz dikiş tutturamayız. Hadi 1-2 olmayınca olmaz ama hiç oldurtamadik.